Skip to main content

Yritys- ja hyötyajoneuvomyyjä

Haluaisitko Sinä liittyä osaksi Autoverkkokaupan menestystarinaa? Innostaako sinua myyntityö hyvien ja monipuolisten tuotteiden parissa osana huippuporukkaa? Haemme nyt Raision toimipisteeseen Yritys – ja hyötyajoneuvomyyjää vakituiseen työsuhteeseen. Teemme töitä tosissamme pilkettä silmäkulmassa unohtamatta kollegoitamme tukien ja kannustaen. Jos tämä kaikki kuulostaa jo melkein liian hyvältä ollakseen totta, lue alta lisää ja hae tehtävään mahdollisimman pian!

Tässä tehtävässä pääset tekemään kauppaa Autoverkkokaupan hyötyajoneuvojen parissa. Myyntityö sisältää koko prosessin hallitsemista tarjousten laatimisesta kaupan tekemiseen ja lopulta auton toimitukseen asti.  Monipuolinen merkkitarjontamme takaa sinulle mahdollisuuden menestyä tässä tehtävässä ennennäkemättömällä tavalla. Viime kädessä tehtävässä onnistuminen vaatii sinulta kuitenkin sinnikkyyttä, oikeanlaista asennetta sekä asiantuntemusta.

Mitä odotamme sinulta?

 • innostunutta asennetta myyntityötä kohtaan
 • aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä joko yritysautomyynnin tai pakettiautomyynnin puolelta
 • hyviä vuorovaikutustaitoja
 • kykyä ja halua oppia uutta ja kehittää autoalaa
 • yhteistyökykyä ja avuliasta asennetta
 • rohkeutta ja ammattimaisuutta
 • kykyä työskennellä ajoittain kiireen keskellä ystävällisyyttä unohtamatta
 • merkkiemme tuntemus on tehtävässä eduksi

Mitä tarjoamme sinulle?

 • hyvät ja monipuoliset tuotteet sekä ammattitaitoisen tiimin tuen
 • ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä osana uudenlaista autokauppaa
 • tutkitusti hyvän työilmapiirin ja mukavat työkaverit
 • kilpailukykyisen palkkausmallin
 • vapautta ja vastuuta sekä mahdollisuuden kehittää omaa työtäsi
 • hyvät työsuhde-edut, kuten kattavan työterveyshuollon

Autoverkkokauppa Raisiolle rakentuu uudet toimitilat osoitteeseen Kuninkojankaari 16 lokakuussa 2022, joten tulevaisuudessa takaamme modernit ja viihtyisät työskentelytilat parhaalla kauppapaikalla ohikulkutien varrella.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Mikko Rantakare, p. 0405533663.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry@bassadone.fi viimeistään 15.12.2021.

Autoverkkokauppa on Suomen ensimmäinen autoliike, josta voit ostaa uuden- ja vaihtoauton alusta loppuun verkossa. Meiltä saat kaiken mitä tarvitset: koeajovarauksen, lisävarusteet, sitovan vaihtoauton hinnan ja rahoituspäätöksen. Verkkopalvelun lisäksi olemme palveluksessasi kaikkialla missä haluat: chatissä, puhelimessa, sähköpostissa, somessa sekä myymälässä, Vantaan Petikossa ja nyt myös Raisiossa. Autoverkkokauppa on myös kaikkien edustamiemme merkkien valtuutettu merkkihuolto; Citroên, DS Automobiles, Dacia, Hyundai, Isuzu, Peugeot, Renault, Suzuki, SsangYong ja Lotus.

Autoverkkokaupan omistaa perinteikäs ja luotettava konserni, Bassadone Automotive Nordic Oy, joka on kaikkien autoverkkokaupassa myytävien autojen virallinen Suomen maahantuoja ja joka myy vuosittain 30 000 uutta autoa. Yritys on osa Bassadone Automotive Group -yhtiöryhmää, joka toimii useiden automerkkien maahantuojana ja vähittäismyyjänä mm. Espanjassa, Englannissa ja Gibraltarilla. Perheyhtiö on perustettu jo vuonna 1904 ja kehittää koko ajan toimintojaan maailmanlaajuisesti.

Bassadone Automotive Nordic kantaa ylpeydellä ja ensimmäisenä autoalan työnantajana kansainvälisestikin arvostettua Great Place To Work® -sertifiointia. Yrityksemme on valittu myös yhdeksi Suomen Parhaista Työpaikoista 2021. Nämä tunnustukset kertovat yrityksemme loistavasta työntekijäkokemuksesta sekä siitä, että olemme sitoutuneet rakentamaan parasta työpaikkaa henkilöstöllemme, joka on tärkein voimavaramme.

Yritys- ja hyötyajoneuvomyyjä

21200 Raisio
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 24.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus