Skip to main content

YRITYSASIANTUNTIJA

Navitas Kehitys Oy on seudullinen elinkeinojen kehittämisyhtiö, jonka pääomistajana on Varkauden kaupunki. Navitas Yrityspalvelut -kokonaisuudessa tarjoamme kaikki yrityspalvelut yrityksen perustamisesta yrityksen kasvuun ja kansainvälistymiseen, toimitilaratkaisuihin sekä alueelle sijoittumiseen Varkauden ja Joroisten alueella.

HAEMME PALVELUKSEEMME OSAAVAA JA INNOSTAVAA YRITYSASIANTUNTIJAA

Työsi ydin on yrityskehittämisessä. Innostat, sparraat ja tuet alueemme ja erityisesti Joroisten alueen yrityksiä kasvamaan, kansainvälistymään ja kehittämään osaamistaan. Kontaktoit yrityksiä aktiivisesti, osaat analysoida tilanteen ja laatia kehittämissuunnitelman rahoitushakemuksineen. Teet tiivistä yhteistyötä pk-yritysten, rahoitusorganisaatioiden, kaupunki- ja kuntaorganisaatioiden sekä muiden sidosryhmien kanssa ja löydät verkostosta asiakkaillesi sopivat kumppanit. Osallistut myös Joroisten kunnan kehittämistehtäviin, kuntamarkkinointiin, tonttimyyntiin ja tonttimarkkinointiin yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Joroisten kunnalle palvelua tuotettaessa työtäsi ohjaa Joroisten kunnanjohtaja.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää vahvaa yksityisten ja julkisten rahoitusinstrumenttien tuntemusta, talousosaamista sekä liiketoiminnan lainalaisuuksien ymmärrystä. Lisäksi tarvitset innostunutta kehittämisasennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä viestintä- ja verkostoitumistaitoja. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito.

Toimipaikkanasi pääasiassa Joroisten kunnantalo Joroisissa. Lisäksi sinulla on käytössäsi Navitas yrityspalveluiden toimitilat Varkaudessa. Työtä voi tehdä osittain myös etänä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 6.12.2021 klo 23:59 mennessä hakulomakkeella osoitteessa www.navitas.fi/rekrytointi. Liitä hakemukseesi palkkatoive perusteluineen ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa Navitas Kehitys Oy:n toimitusjohtaja Jouko Laitinen, p. 040 720 2401 sekä Joroisten kunnanjohtaja Jaakko Kuronen, p. 040 661 6885.

Tutustu Navitas Yrityspalveluihin www.navitas.fi

YRITYSASIANTUNTIJA

Navitas Kehitys Oy
Varkaus
Kokopäiväinen
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 30.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus