Skip to main content

Yrityskoordinaattori, Työnantajapalvelut

Haussa haasteita pelkäämätön ja tuloshakuinen yrityskoordinaattori! Etsimme Espoon kuntakokeiluun maahanmuuttajien työllistämisestä innostuvaa tekijää hoitovapaan sijaiseksi.

Espoo osallistuu työllisyyden kuntakokeiluun ajalla 1.3.2021-30.6.2023. Työllisyyden kuntakokeiluihin valituilla alueilla osa valtion työ- ja elinkeinotoimistojen tehtävistä on siirretty kuntien vastuulle. Työllisyyden kuntakokeilujen valtakunnallisena tavoitteena on edistää työttömien työnhakijoiden työllistymistä sekä koulutukseen ja palveluihin ohjautumista nykyistä tehokkaammin ja luoda uusia ratkaisuja osaavan työvoiman saatavuuteen.

Yrityskoordinaattorin tehtävä sijoittuu kahteen tiimiin, Espoon kuntakokeilun Työnantajapalveluihin ja Omnian maahanmuuttajien Osaamiskeskukseen. Työ kohdentuu pääosin Osaamiskeskuksen hoivan ja kasvatuksen alan tehtävistä kiinnostuneiden asiakkaiden ohjaukseen ja alan työnantajien kanssa tehtävään yhteistyöhön. Yrityskoordinaattori on osa moniammatillista tiimiä, joka tuottaa Osaamiskeskuksessa ohjauksen, kartoituksen, koulutuksen ja työnhaun palveluja. Osana Työnantajapalveluja yrityskoordinaattori osallistuu kuntakokeilun työnantajayhteistyön kehittämiseen erityisesti vieraskielisten työnhakijoiden palveluiden kehittämisen näkökulmasta.

Yrityskoordinaattori tapaa työnantajia ja tunnistaa ja kartoittaa yrityksissä ja kaupungin yksiköissä olevia osaamis-, kehittämis- ja rekrytointitarpeita. Koordinaattori haastattelee työnhakijoita ja edistää kohtaannon lisäämistä ja työnhakijoiden työllistymistä. Arvostamme B-to-B myynti- ja asiakkuudenhoitokokemusta, tuloshakuisuutta sekä kokemusta maahanmuuttajien työllistämisestä ja tuntemusta palkkatukityöllistämisestä.

Työpaikan nimi: Työnantajapalvelut ja Omnian Osaamiskeskus maahanmuuttajille
Työaika: 38h 15 min / viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimukset:
Soveltuva korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään:
- kokemusta B2B-asiakkuudenhoidosta sekä B2B-palvelujen kehittämisestä, tuottamisesta ja myynnistä
- tietoa ja taitoa tunnistaa erilaisissa työnantajaorganisaatioissa olevia osaamis-, kehittämis- ja rekrytointitarpeita
- erinomaisia yhteistyö- ja ongelmaratkaisutaitoja sekä hyvää paineensietokykyä
- markkinointihenkisyyttä ja tuloshakuisuutta
- asiakaslähtöisyyttä ja ratkaisuhakuisuutta
- rohkeutta tarttua puhelimeen uusien asiakkaiden ja kumppaneiden tavoittamiseksi
- valmiuksia toimia liikkuvassa työssä

Arvostamme:
- kokemusta pitkäaikaistyöttömien ja/tai maahanmuuttajien työllistämisestä
- Maahanmuuttajien osaamiskeskustoiminnan tuntemusta
- ammatillisen koulutuksen tuntemusta
- tuntemusta palkkatukityöllistämisestä
- verkostotyökokemusta

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Valinnat työpaikkahaastatteluun tehdään ilman hakijan henkilötietoja.

Haastatteluvalinnat tekevä esimies arvioi hakijoita hakemuksessa olevien kompetenssitietojen perusteella näkemättä nimi-, yhteystieto-, ikä-, sukupuoli- ym. tunnistetietoja.

Anonyymin rekrytoinnin onnistuminen edellyttää sinulta sitä, että kirjoitat omat tunnistetietosi ainoastaan niille osoitettuihin kenttiin. Huomioithan myös vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että myös se noudattaa anonymiteetin periaatteita.

Jätä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta, jotta hakemuksestasi löytyy tarvittavat tiedot ja anonyymi rekrytointi on mahdollista toteuttaa.

Yksikkösi kuvaus:
Työnantajapalvelut toimivat osana Espoon kuntakokeilua. Tuotamme kysyntälähtöisiä rekrytointipalveluja työnantajille, kehitämme uusia ratkaisuja työmarkkinan kohtaanto-ongelman ratkaisuun ja järjestämme rekrytointitapahtumia. Yrityskoordinaattorin tehtävä sijoittuu kahteen tiimiin, Espoon kuntakokeilun Työnantajapalveluihin ja Omnian maahanmuuttajien Osaamiskeskukseen. OSKE tarjoaa ammatillista osaamista lisääviä ja työllistymistä edistäviä palveluja maahanmuuttajille Espoossa.

Työtä tehdään useassa toimipisteessä ja osa työstä on mahdollista tehdä etätyöskentelynä. Omnian osaamiskeskuksen toimipiste sijaitsee Espoon keskuksessa osoitteessa Kirkkokatu 16, 02770 Espoo. Osaamiskeskuksen koulutusten toimipiste on Olarissa Kuunkehrä 2, 02210 Espoo. Lisäksi Työnantajapalveluiden tiimillä on toimisto Otaniemessä vastaperustetussa Espoo Talent Hubissa.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa Omnian Osaamiskeskus maahanmuuttajille Palvelupäällikkö Annukka Jamisto, +358401267643 29.11. klo 9-11, 2.12. klo 11-12 ja 3.12 klo 11-12
Työpaikan osoite: Kirkkokatu 16, 02770 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3097,64 €/kk
Työ alkaa: 1.1.2022-31.8.2022 tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 09.12.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-05-56-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 26.11.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11082466

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Yrityskoordinaattori, Työnantajapalvelut

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 09.12.2021

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti