Skip to main content

Yritysmyyjä, Telia B2B, Helsinki

Mikäli olet elementissäsi myyntityössä ja mietit seuraavaa askelta urapolullasi, olet löytänyt etsimäsi! Haemme nyt  B2B-konseptin asiantuntijajoukkoomme yritysmyyjää vastaamaan Telian yritysmyynnistä ja asiakkuuksista Helsingin alueelle. 

Etsimämme henkilö ymmärtää pitkäjänteisten asiakassuhteiden merkityksen ja hallitsee asiakastyön ensikohtaamisesta aina after sales -palveluihin saakka.

TEHTÄVÄN SISÄLTÖ

Yritysmyyjän tehtävänkuvaan kuuluvat tapaamisten sopiminen, asiakastapaamiset etäyhteyksien välityksellä, ratkaisujen myynti sekä suurien kokonaisuuksien hallinta.

Myytäväksesi saat erinomaisen laajan tuotevalikoiman, josta löytyy jokaisen yrittäjän tarpeisiin laadukkaat ratkaisut. Tarjoamme mielenkiintoisen, vastuullisen ja haastavan roolin, sekä hyvät etenemismahdollisuudet ja urapolun Telialla. Erittäin kilpailukykyinen palkka muodostuu pohjapalkasta ja provisiomallista. Voit työskennellä joustavasti myös etänä.

TELIA, REINVENTING BETTER CONNECTED LIVING

Telia luo ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja olla yhteydessä toisiinsa missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat Telian toiminnan ytimessä. Tämän lisäksi Telia on digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaamme lähellä olevilla alueilla, kuten TV & Media, Internet of Things, datakeskukset, älykäs liikenne tai Digital Identity ja osaksi tätä matkaa Telia etsii joukkoonsa digitaaliseen liiketoimintaan intohimoisesti suhtautuvia ja tavoitteellisia ihmisiä.

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Ratkaisukeskeisenä myyjänä olet päämäärätietoinen, oivallat asiakkaan tarpeet ja osaat ratkaista ne aktiivisella otteella. Onnellinen asiakas on sinulle sydämen asia. Haasteet ja tulostavoitteet näet mahdollisuutena eikä paineen alaisena työskentely aiheuta sinulle liikaa harmaita hiuksia.

Helposti lähestyttävyys, erinomaiset vuorovaikutustaidot, kyky keskustella luontevasti yrityspäättäjien kanssa sekä hyvä ihmistuntemus auttavat sinua onnistumaan työssäsi päivittäin, kun käyt keskustelua asiakkaidesi yrityksen arjen ongelmista.

Yritysmyyjän rooliin edellytämme yritysmyynnin taustaa. Tehtävään valituksi tuleminen saattaa edellyttää myös turvallisuusselvityksen tekemistä.

HAKU KÄYNNISSÄ


Voit jättää CV:n hakemuksineen linkistä. Käsittelemme hakemuksia ja teemme palkkauksia jo hakuaikana, joten hae jo tänään!

Halutessasi kuulla lisää tehtävästä, tavoitat Marian WhatsAppilla tai soittamalla numeroon 0407147999. 

TYÖAIKA, PAIKKAKUNTA JA PALKKA

Työaika: 37,5h/vko, tehtävä on kokoaikainen. Pääsääntöisesti töitä tehdään arkityöaikoihin, mutta tarvittaessa työtä on satunnaisesti myös viikonloppuisin.

Paikkakunta: Helsinki

Palkka: Pohjapalkka sekä provisiomalli (tavoiteansiotaso n. 3700e)

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Yritysmyyjä, Telia B2B, Helsinki

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 04.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti