Skip to main content

Oletko kiinnostunut luotsaamaan Joensuun seudun yrityksiä kasvuun, kehittymiseen ja kansainvälistymiseen? Haluatko työskennellä Pohjois-Karjalan yrityskentän näköalapaikalla ja valmentaa alueemme osaajia menestymään?

Toinen yrityskiihdyttämön valmentajistamme siirtyy vastaamaan Joensuu Start Up Fund -sijoitusrahastostamme, etsimme

YRITYSVALMENTAJAA (BUSINESS COACH)

toimimaan startup- ja kasvuyritysten energisenä sparraajana, liikeideoiden kaupallistajana sekä koulutus- ja tutkimusverkostomme kumppanina. 

Yritysvalmentajan tehtävässä pääset työskentelemään yritysrajapinnassa startup- ja kasvuyritysten kanssa omien vahvuuksiesi ja kokemuksesi mukaisesti. Vastaat liikeideoiden kehittämisestä ja kaupallistamisesta sekä asiakasyritysten liiketoiminnan kokonaisvaltaisesta kehittämisestä. Esittelet startup-caseja myös luontevasti alueen sijoittajaverkostolle. Projektipäällikön roolissa pääset myös kehittämään uusia palveluita alueen tutkimus- ja koulutusorganisaatioiden kanssa, joiden innovaatioista synnytämme uutta kansainvälistä liiketoimintaa. Vastaat Suomen suurimman Start Me Up- liikeideakilpailun toteutuksesta. Liikeideakilpailuun saapuu vuosittain 150 liikeideaa. Tehtävässä pääset kehittämään, sparraamaan ja valmentamaan kasvuyritysten perustajia ja tiimejä, sekä tuotteistamaan ja brändäämään uutta ja innovatiiivista palvelukonseptia.

Odotamme sinulta:

  • Vahvaa liiketoiminnan osaamista ja kokemusta liiketoiminnan kehittämisestä
  • Innostusta kasvuyritysten parissa työskentelyyn
  • Kokemusta startup -toiminnasta ja kansainvälisestä liiketoiminnasta
  • Organisointi- ja priorisointikykyä
  • Asiakaslähtöisyyttä ja vahvaa verkostoitumisosaamista
  • Tehtävässä tukevaa korkeakoulututkintoa (yliopisto tai YAMK/AMK)
  • Sujuva kirjallinen ja suullinen englannin kielen taito

Business Joensuu tarjoaa sinulle dynaamisen ja innovatiivisen toimintaympäristön, jossa pääset tekemään alueellisesti merkityksellisiä tehtäviä startup- ja kasvuyritysympäristössä. Olet luomassa uutta sekä pääset hyödyntämään omaa osaamistasi kasvuhaluisten yritysten kehittämisessä. Toimipisteesi sijainti on Joensuussa. Toivotamme sinut tervetulleeksi osaavaan tiimiimme, jossa on hyvä kehittämisen ja tekemisen meininki.

Työtehtävä on määräaikainen kestäen kaksi vuotta.

Lisätietoa tehtävästä antavat MPS Yhtiöiden konsultit Mika Herlin, puh. 050-4167617, sekä Hilkka Hirvasniemi, puh. 050-3235193. Täytä hakulomake ja liitä siihen hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV hakupainikkeen kautta 30.11. mennessä.


Business Joensuu Oy toimii seitsemän kunnan, 120.000 asukkaan ja 6.500 yrityksen seudulla. Yhtiö tarjoaa palveluita yritysten käynnistämiseen, kasvuun ja kansainvälistymiseen, investointeihin ja sijoittumiseen, sekä Tiedepuiston tila- ja tapahtumapalveluita. Lisäksi Business Joensuu tuottaa eri toimialojen kasvu- ja kilpailukykyohjelmia, jotka luovat yrityksille parhaat edellytykset toimia Joensuun alueella. Vastaamme asiakastarpeisiin hyvällä sykkeellä, ammattitaitoisesti ja tuloksellisesti.

Yritysvalmentaja

Business Joensuu
Joensuu
Kokopäiväinen

Julkaistu 25.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja