Työhakemus-malli (vastavalmistunut työnhakija)

Työhakemus-malli (vastavalmistunut työnhakija)

xx.xx.xxxx

Hyvä rekrytointivastaava,

Löysin Monsterista työpaikkailmoituksenne koskien taloushallinnon assistentin avointa työpaikkaa ja olisin kiinnostunut kuulemaan lisää kyseisestä työmahdollisuudesta. Luin yrityksestänne kotisivuiltanne ja uskon, että viihtyisin loistavasti nuorekkaassa, kehittyvässä ja kansainvälisessä työympäristössänne. Käytännön työkokemukseni assistentin tehtävistä, taloushallinnon ohjelmistojen käytöstä ja ulkomailla suorittamani opinnot toisivat varmasti myös lisäarvoa yrityksellenne.

Valmistuin tänä keväänä taloushallinnon tradenomiksi oppilaitoksesta XY. Opinnäytetyöni tein aiheesta "Taloushallinto sähköistyy", arvosanalla 5. Minulle myönnettiin "Vuoden vaihto-oppilas" -palkinto opiskelijavaihtovuodestani Oxfordin yliopistossa, mikä osoittaa vahvuuteni toimia kansainvälisessä ympäristössä.

Opiskeluaikanani toimin osa-aikaisena työntekijänä yrityksessä X. Suoritin myös työharjoitteluni kyseisessä yrityksessä ja sain arvokasta käytännön työkokemusta uuden taloushallinnon järjestelmän kehittämisestä ja käyttöönotosta. Sain olla mukana kyseisessä projektissa ja tähän projektiin perustuu myös opinnäytetyöni.

Vaikka olenkin juuri valmistunut, koen työkokemukseni ja opintojeni ansiosta olevani sopiva hakija kyseiseen työtehtävään. Olen vastuuntuntoinen, tarkka ja innokas oppimaan uutta, kuten ilmoituksessanne toivoitte. Toivonkin saavani kutsun työhaastatteluun, jotta voin vakuuttaa teidät henkilökohtaisesti osaamisestani ja sopivuudestani.

Kiitän ajastanne ja harkinnastanne!

Ystävällisin terveisin,

Työnhakija

010 665 2180
tyonhakija@monster.fi

LIITE: CV