Täytä Europass-CV (ansioluettelo) ja tallenna se Monsteriin!

Täytä Europass-CV (ansioluettelo) ja tallenna se Monsteriin!


Monsterin oman CV-kannan lisäksi voit luoda CV:si Opetushallinnon Europassi-sivuilla ja tallentaa sen sitten työnantajien löydettäväksi Monsteriin.

Mikä on Europassi?
Europassi on hyödyllinen työkalu henkilölle, joka etsii työ- tai koulutusmahdollisuuksia Euroopasta. Se on asiakirjakansio, joka auttaa opiskelijaa tai työntekijää tekemään tietonsa ja taitonsa ymmärretyiksi. Europassi auttaa osaajaa hakemaan valmiuksiaan vastaavia tehtäviä Euroopan alueella.

Europassin perusasiakirja on Europass-CV (ansioluettelo), jonka liitteeksi opiskelija tai työntekijä voi valintansa mukaan koota muita Europassi-asiakirjoja. Näitä ovat Europass-kielipassi, Europass-liikkuvuustodistus (Europass Mobility) sekä kansainväliseen käyttöön tarkoitetut tutkintotodistusten liitteet (Certificate Supplement ja Diploma Supplement).

Voit siis täyttää Europass-CV:n (ansioluettelon) Opetushallituksen sivuilla. Europass-CV:ssä voit esittää taitosi ja pätevyytesi kokoamalla siihen tiedot koulutuksestasi, työkokemuksestasi, kielitaidostasi sekä muilla tavoin hankkimistasi taidoista. Kun CV:si on valmis, tallenna se Word-muotoon ja lisää CV Monster-käyttäjätilillesi.

Esimerkki Europass-CV:stä

Esimerkkejä Europass-CV:stä useammalla kielellä .

Luo Europass-CV (ansioluettelo).Katso tästä Monsterin sivuilla julkaistut UUSIMMAT TYÖPAIKAT.

Varmista että työnantaja voi löytää myös sinut, TALLENNA CV Monsteriin.