Skip to main content

Monster ja YTK-yhdistys yhteistyöhön

Monster ja YTK-yhdistys yhteistyöhön

Tiedote

YTK-Yhdistyksen jäsenille tehokkaammat keinot työllistyä

YTK-Yhdistys ja Suomen johtava työnhakupalvelu Monster ovat aloittaneet yhteistyön. Yhteistyö antaa YTK-Yhdistyksen jäsenille paremmat mahdollisuudet löytää työpaikka ja tulla itse löydetyksi. Avoimia työpaikkoja voi etsiä suoraan yhdistyksen sivuilta ja yhdistyksen jäsenille tarjotaan myös mahdollisuus hyödyntää Monsterin muita palveluja, kuten CV-tietokantaa sekä eJob Coach palvelua.

– Vuoden 2012 alusta lukien jäsenillämme on ollut mahdollisuus hioa työnhakutaitojaan verkkovalmennuksen avulla. Pelkkä asiakirjojen hiominen ei kuitenkaan riitä, vaan työnhakijan pitää tulla myös löydetyksi. Monsterin CV-tietokanta tarjoaa tähän valmiina olevan kanavan, kertoo yhdistyksen järjestöpäällikkö Maarit Ojala.

Monsterille yhteistyö tarjoaa uuden kanavan tavoittaa työnhaussa olevia osaajia.

– Työnhakijoilta saamamme palautteen perusteella olemme viimeisen vuoden aikana kehittäneet työnhakijoille erilaisia työnhakua tukevia palveluita. Myös CV-tietokantamme käyttö on kasvanut ja tarjoaa entistä tehokkaamman tavan yhdistää työnhakijat ja työnantajat. Uskomme, että yhteistyöstämme YTK-Yhdistyksen kanssa hyötyvät työnhakijoiden lisäksi myös työnantajat, jotka tätä kautta tavoittavat entistä useampia osaajia, sanoo Monsterin markkinointipäällikkö Maria Soini.


Lisätiedot:
Maria Soini, markkinointipäällikkö, Monster Oy, puh. 010 665 2723 tai
Maarit Ojala, järjestöpäällikkö, YTK-Yhdistys, puh. 02 7607 6400.

Monster on maailman suurin työnhakupalvelu Internetissä ja alan markkinajohtaja myös Suomessa. Monster.fi -sivustolla vierailee noin 100 000 viikkokävijää eri selaimilta (TNS) ja työpaikkailmoituksia on viikoittain jopa 2000. Monsterin kautta työpaikkoja voi etsiä yli 60 maasta. Monsterin omistajia ovat Alma Media Oyj (75 %) ja Monster Inc. (25 %).

YTK-Yhdistys ry tarjoaa lisäturvaa Suomen suurimman työttömyyskassan jäsenille. Yhdistyksessä on jäseniä tällä hetkellä yli 70 000.