Skip to main content

Nämä merkit paljastavat yrityksen sisäisen hyvinvoinnin

Nämä merkit paljastavat yrityksen sisäisen hyvinvoinnin

Moni työntekijä haaveilee työpaikasta, jonne lähdetään aamuisin hymy huulilla ja intoa puhkuen. Työhakemuksissa voidaan sanoa yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista asiaa yrityksestä, sen ilmapiiristä ja kulttuurista. Suomen parhaimpia yrityksiä tutkivan Great Place to Work® Finlandin toimitusjohtaja Mona Rundberg antaa muutaman yksinkertaisen vinkin, josta tunnistaa hyvän työpaikan.

"Asiakaspalvelu paljastaa paljon, miten työntekijä tekee työtään. Jos työpaikassa on hyvä olla, niin asiakas nähdään ihmisenä ja kommunikointi on ihmiseltä ihmiselle. Tästä esimerkkinä vaikka perintätoimiston toiminta, jossa ihmisen elämäntilanne ymmärretään", Rundberg sanoo.

Toinen tärkeä signaali hyvästä työpaikasta on käyttäytyminen sosiaalisessa mediassa.

"Tärkeää on se, miten yritys näyttäytyy somessa. Siellä julkaistaan yrityksen sisäisiä asioita, työntekijöiden onnistumisia ja hyvää fiilistä. Sosiaalinen media ei ole näin vain tiedonjulkistamiskanava, vaan siellä jaetaan otteita oikeasta elämästä ja ihmisistä."Ann-Mari LeinonenKatso tästä Monsterin sivuilla julkaistut UUSIMMAT TYÖPAIKAT.

Varmista että työnantaja voi löytää myös sinut, TALLENNA CV Monsteriin.


Back to top