Skip Nav

Yksityisyyden suoja (Lyhennetty versio)

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua käyttäjätilille kirjautumiseen tai muuta apua? Ota yhteyttä tästä.

Lisäapua saat lukemalla Usein kysyttyjä kysymyksiä.

Tietosuojaoikeutesi – Monsterin tietosuojakäytännön pääkohdat

Kehotamme sinua lukemaan tietosuojatiedotteemme yksityisyyskäytäntöjämme koskevia tarkempia tietoja varten.

Monster kerää tietoja sinusta ja käyttää näitä tietoja, jotta se voi auttaa sinua löytämään työnantajia ja työnhakijoita sekä tarjota sinulle muita palveluja. Tämä Tietosuojakäytäntö kuvaa, kuinka henkilötietojasi kerätään sekä kuinka niitä käytetään, jaetaan ja suojataan, ja se kuvaa myös henkilötietojesi käyttöä, niiden käyttöoikeuksia ja korjaamista koskevat valinnat.

Tämän Tietosuojakäytännön laajuus

Tämä Tietosuojakäytäntö pätee tietoihin, joita keräämme tai käytämme Monster Worldwide, Inc. -yhtiön tai sen sidosyritysten ("Monster") omistamilla tai hallitsemilla sivustoilla ja näiden sovelluksissa.

Monster ei ole vastuussa mainosverkostojen ja muiden verkkosivustojen tietosuojakäytännöistä tai -menettelyistä, sellaisten kolmansien osapuolten tietosuojakäytännöistä tai -menettelyistä, joiden kanssa työskentelemme sinulle räätälöityjen palvelujen tarjoamiseksi, tai sellaisten kolmansien osapuolten tietosuojakäytännöistä tai -menettelyistä, jotka pääsevät tietoihisi sivustoillamme tai sovelluksissamme. Suosittelemme, että luet huolellisesti muiden tällaisten yritysten tietosuojakäytännöt.

Keräämämme tiedot

 

TRUSTe

Keräämme sinuun liittyviä tietoja Monsteria käyttäessäsi. Keräämme tietoja, kuten yhteystietosi, ansioluettelosi ja profiilitietosi, suoraan sinulta. Keräämme sinuun liittyviä tietoja myös automaattisesti, kuten kuinka käytät Monsteria ja kuinka olet vuorovaikutuksessa sen kanssa, väestötieteelliset tietosi, sekä tietoja tietokoneestasi tai mobiililaitteestasi.

Voimme kerätä tai käyttää sinuun liittyviä tietoja julkisesti käytettävissä olevilta verkkosivustoilta riippumatta siitä, onko sinulla tili vai ei. Sinulla on tilaisuus valittaa tiedoista, muuttaa niiden näkyvyysasetusta tai poistaa ne. Emme kuitenkaan voi taata, että emme myöhemmin kerää muita sinua koskevia tietoja julkisesti käytettävissä olevilta verkkosivustoilta. Voimme hankkia sinuun liittyviä tietoja myös kolmansilta osapuolilta kokemuksesi edelleen henkilökohtaistamiseksi ja parantamiseksi.

Kuinka käytämme tietojasi

Käytämme sinusta keräämiämme tietoja tarjoamiemme tuotteiden ja palvelujen toimittamiseen, sinulle vastaamiseen sekä sivustojemme ja sovellustemme käyttämiseen ja parantamiseen. Palveluihimme sisältyy sinulle räätälöidyn sisällön näyttäminen sekä mainonta Monster-sivustolla tai muilla sivustoilla, joiden kanssa meillä on liikesuhde. Voimme käyttää tietojasi ottaaksemme sinuun yhteyden Monsterin päivityksiin liittyen, suorittaaksemme kyselyjä tai tarjotaksemme tiedottavaa ja palveluihin liittyvää viestintää, mukaan lukien tärkeät turvallisuuspäivitykset.

Muut henkilöt ympäri maailmaa voivat päästä Monsterin julkisilla alueilla tai ansioluettelossa ja profiilitietokannassa jakamiisi tai näkyville asettamiisi tietoihin sekä käyttää ja tallentaa niitä. Pyrimme tarjoamaan turvallisen ympäristön yrittämällä rajoittaa tietokantamme käyttöoikeudet oikeutetuille käyttäjille, mutta emme voi taata, että valtuuttamattomat osapuolet eivät pääse siihen. Emme voi myöskään hallita sitä, kuinka valtuutetut käyttäjät tallentavat tai siirtävät meille antamiasi tietoja, joten sinun ei pidä julkaista arkaluontoisia tietoja Monsteriin.

Kuinka jaamme tietosi

Emme jaa yhteystietoja kolmansille osapuolille näiden suoramarkkinointitarkoituksiin ilman suostumustasi.

Jaamme tietosi sellaisille kolmansille osapuolille, jotka auttavat meitä toimittamaan tuotteitamme ja palvelujamme sinulle.

Nämä kolmannet osapuolet eivät saa käyttää tietojasi mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Voimme jakaa tietosi kolmansille osapuolille, jos suostut tähän. Voimme esimerkiksi käyttää tietojasi ottaaksemme sinuun yhteyden Monsterilta tai sidosyrityksiltämme saatavilla oleviin tuotteisiin tai palveluihin liittyen. Antaessasi luvan voimme tarjota tietosi kolmansille osapuolille, jotka voivat ottaa sinuun yhteyttä tuotteisiinsa tai palveluihinsa liittyen. Voit muuttaa yhteydenottoasetuksiasi mukauttamalla ilmoitusasetuksiasi.

Voimme paljastaa muilta verkkosivustoilta keräämiämme tietoja kolmansille osapuolille.

Paljastamme tietoja lain sitä vaatiessa.

Voimme paljastaa ja siirtää tietoja kolmannelle osapuolelle, joka hankkii joitakin Monsterin liiketoimintayksiköitä tai ne kaikki.

Henkilötietojesi käyttöoikeudet

Tallennamme tietosi, jotta vuorovaikutuksesi Monsterin kanssa olisi tehokkaampaa, käytännöllisempää ja asianmukaista. Voit päästä ansioluetteloosi tai profiiliisi, tarkastaa sen, korjata sitä, päivittää sen tai poistaa sen milloin tahansa kirjautumalla tilillesi. Jos sinulla ei ole tiliä, tai jos uskot, että joku toinen on tarjonnut meille yhteystietosi, kirjautumalla tilillesi ja muokkaamalla ota meihin yhteyttä..

Kun poistat henkilötietojasi, säilytämme lokeja ja muita kuin henkilötietoja toiminnastasi Monsterissa. Säilytämme myös arkistokopion näistä muista tiedoistasi yrityksemme tilintarkastus- ja tallennetarkoituksiin, ja sinulla tai kolmansilla osapuolilla ei ole siihen käyttöoikeuksia internetissä. Jos muut Monsteria käyttävät henkilöt pääsivät aiemmin henkilötietoihisi, emme voi poistaa näitä tietoja heidän järjestelmistään.

Muut tiedot

Monsteria ei ole tarkoitettu alle 13-vuotiaille lapsille.

Osallistumme EU:n ja Yhdysvaltojen Privacy Shield -järjestelyyn, joka on kuvattu tarkemmin Monsterin koko tietosuojakäytännössä.

Käytämme evästeitä Monster-verkkokokemuksesi henkilökohtaistamisen ja maksimoinnin edistämiseksi. Voit poistaa evästeet käytöstä; tämä voi kuitenkin rajoittaa tiettyjen ominaisuuksien tai toimintojen käyttöäsi sivustoillamme tai sovelluksissamme.

Löydät lisätietoja verkossa suojautumisesta Tietoturvasivulta.

Mobiilisovellukset

Monster tarjoaa useita mobiilisovelluksia, kuten Monster-sovelluksen ja Jobr-sovelluksen. Monster kerää ja käyttää sinuun liittyviä tietoja Monsterin koko tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla, mukaan lukien sovelluskohtaiset osiot.

Yhteystiedot

Voit ottaa meihin yhteyttä verkossa, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita yksityisyyskäytäntöihimme tai EU:n ja Yhdysvaltojen Privacy Shield -järjestelyyn osallistumiseemme liittyen, ja voit myös kirjoittaa meille osoitteeseen:

Monster Oy
Alvar Aallon katu 3 C
PL 333
00100 Helsinki
Finland

Jos olet tehnyt tietosuojaan tai tietojen käyttöön liittyvän valituksen, jota emme ole käsitelleet tai ratkaisseet tyydyttävällä tavalla, ota yhteyttä Yhdysvalloissa toimivaan ulkoiseen sovittelijaan (veloituksetta) osoitteessa https://feedback-form.truste.com/watchdog/request.

Päivitys voimassa 25. toukokuu 2017 alkaen.