Siirry sivun pääsisältöön

Nordea Yrityksen yhteenveto

Verkkosivusto
Pääkonttori
Stockholm, Sweden
Koko
10,000 työntekijää tai enemmän
Toimiala
Rahoitusta ja vakuuttamista palveleva toiminta

Haluatko kehittyä kanssamme?

Nordeassa uraa ei pelkästään suunnitella, vaan sitä lähdetään luomaan aktiivisesti. Odotamme sinun löytävän oman ainutlaatuisen tapasi hyödyntää osaamistasi parhaalla mahdollisella tavalla, jotta voit olla mukana luomassa erinomaisia asiakaskokemuksia asiakkaillemme.

Tarjoamme monia erilaisia tehtäviä ja uravaihtoehtoja mm. asiakaspalvelun, rahoituksen, IT:n ja tuotekehityksen parissa. Voit työskennellä sekä paikallisessa että kansainvälisessä ympäristössä. Lisäksi panostamme vahvasti johtamiseen, mikä tarkoittaa meillä kykyä innostaa ja motivoida ihmisiä sekä kykyä koota oikea tiimi, joka saa asioita aikaan.

Lue lisää johtamisesta ja urasta meillä

Avoimet työpaikat

Tutustu avoimiin työtehtäviimme osoitteessa nordea.com/fi/ura.

Jos avoinna ei ole juuri nyt sinun kokemustasi ja osaamistasi vastaavaa tehtävää, voit jättää sivujemme kautta avoimen hakemuksen. Voit myös tilata hakukriteeriesi mukaiset avoimet toimet uutiskirjeenä suoraan sähköpostiisi.

Oletko opiskelija tai vastavalmistunut?

Nordea Graduate -ohjelma

Ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneille suunnattu Graduate-ohjelmamme on trainee-ohjelmien parhaimmistoa ja arvostetussa asemassa myös Nordea-konsernin sisällä. Ohjelma sisältää 1–2 vuoden mittaiselle aikajaksolle sijoittuvat, sinulle yksilöllisesti suunnitellut tutustumisjaksot liiketoimintaamme, neljä pohjoismaista seminaaria ja workshopeja sekä rutkasti yhteistyön paikkoja muiden Graduate-kollegoiden kanssa. Ohjelma tarjoaa siten erinomaiset edellytykset sekä ammatilliseen että henkilökohtaiseen kehittymiseen.

Tutustu Nordea Graduate –ohjelmaan:

nordea.com/graduate
• Facebook: Nordea Graduate –haku
• #nordeagraduatehaku

Kesätyöt

Tarjoamme vuosittain kesätöitä myynnillisille ja asiakaspalveluhenkisille kesäharjoittelijoille konttoreissamme ympäri Suomen ja Nordean Asiakaspalvelun eri toimipisteissä. Lisäksi Nordea Rahoitus ja tukiyksikkömme rekrytoivat tarkkoja ja motivoituneita kesäharjoittelijoita Helsinkiin.

Lue lisää kesätöistä: nordea.fi/kesätyöt.

Future Finance Professional (FFP) -ohjelma

Nordea Marketsin FFP-ohjelma tarjoaa loppuvaiheen opiskelijoille arvokkaan näköalapaikan rahoitusmarkkinoille ja mahdollisuuden verkoston rakentamiseen rahoitussektorilla. Tarjoamme haastavia työtehtäviä ennakkoon määritellyllä Nordea Marketsin osastolla. Päivittäisten työtehtävien lisäksi ohjelmaan sisältyvät mm. kesäprojektit ja Markets Summer Academy. FFP-ohjelma järjestetään vuosittain toukokuusta syyskuuhun.

Lue lisää Marketsin FFP-ohjelmasta

nordea.com/fi/ura
nordea.fi