Vantaan Energia Oy Yrityksen yhteenveto

Verkkosivusto
Pääkonttori
Vantaa
Koko
100-499
Toimiala
Sähkö-, kaasu- ja lämpöhuolto, jäähdytysliiketoiminta
Perustettu
1910

ENERGIAA ELÄMÄÄN YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISILLÄ ENERGIARATKAISUILLA

Tehtävämme ei ole vaatimaton: tuoda sähköä ja lämpöä sinne, missä sitä tarvitaan. Sähkön- ja lämmöntuotantomme Vantaalla perustuu pääosin energian yhteistuotantoon, mikä tarkoittaa sitä, että otamme sähköntuotannosta syntyvän lämmön hyötykäyttöön kaukolämmöksi. Näin säästämme kolmanneksen päästöistä ja energiasta verrattuna siihen, että sähkö ja lämpö tuotettaisiin erikseen.

Ylpeydenaiheemme on Itä-Vantaalla sijaitseva jätevoimala, joka on valtaisa panostus uudenlaiseen energiantuotantoon ja merkittävä ympäristöteko. Se on tehokas tapa tuottaa energiaa, jonka ansiosta lähes 360 000 tonnia vähemmän jätettä päätyy kaatopaikoille. Jätevoimalan ansiosta olemme pystyneet merkittävästi vähentämään fossiilisten tuontipolttoaineiden käyttöä ja hiilidioksidipäästömme Vantaalla ovat pienentyneet.

Emme polje paikoillamme, vaan etsimme koko ajan kestävämpiä ratkaisuja, joiden myötä muun muassa luovumme kivihiilen käytöstä 2020-luvulla. Uudistamme parhaillaan Martinlaakson voimalaitosta käyttämään kotimaista biopolttoainetta. Tuulivoimantuotantomme lisääntyy merkittävästi maailman ensimmäisen jääolosuhteisiin suunnitellun merituulipuiston myötä. Olemme myös mukana aurinkoenergialiiketoiminnassa.

Olemme yksi Suomen suurimmista energiayhtiöistä, joka on täynnä uteliaita tulevaisuuden kehittäjiä. Meillä työt tehdään rehdillä meiningillä ja yhdessä. Olemme vakaa ja menestyvä yhtiö, joka huolehtii työntekijöistään. Meille on tärkeää, että meillä viihdytään. Tarjoamme monipuoliset työsuhde-edut sekä tietenkin rutkasti innostavia hommia, joissa pääset myös kehittämään itseäsi. Etsimme alan parhaita tekijöitä, jotka ovat valmiita käärimään hihat ja ryhtymään hommiin. Olisitko yksi meistä?

Tutustu lisää meihin, toimintaamme ja kulttuuriimme www.vantaanenergia.fi.