ABAX Finland Oy

ABAX Finland Oy
Äyritie 16-24
01510 Vantaa

Tietoa yrityksestä

ABAX on ajoneuvonpaikannuksen ja kalustonhallinnan kansainvälinen markkinajohtaja, tuotekehittäjä ja toimittaja. Yrityksemme visio on erottua niin työntekijöiden kuin asiakkaidenkin silmissä. 

Bookkari / ajanvaraaja

Olemmeko me uusi työnantajasi?

Etsitkö uusia haasteita tai oletko aloitteleva myynnin ammattilainen? Liity joukkoomme osaksi kansainvälistä yritystä, josta löytyy huumoria, tervettä kilpailuhenkeä ja motivoivat palkat! Myyntitiimimme kaipaa täydennystä, ja haemme nyt Vantaalle myyntihenkistä, energistä henkilöä bookkarin tehtäviin.

ABAX on ajoneuvonpaikannuksen ja kalustonhallinnan kansainvälinen markkinajohtaja, tuotekehittäjä ja toimittaja. Yrityksemme visio on erottua niin työntekijöiden kuin asiakkaidenkin silmissä. 

B2B-myyntikoordinaattorina tärkein työkalusi on puhelin. Päivittäisessä työssäsi varaat asiakastapaamisia myyntiedustajillemme sekä prospektoit ja kontaktoit potentiaalisia asiakkaita eri kanavien kautta. Rakennat ja ylläpidät asiakassuhteita sekä näet asiakkaan tarpeet myynnin eri vaiheissa. Et pelkää myyntitavoitteita, vaan sytyt niin haasteista kuin onnistumisistakin. Meillä jaetaan onnistumiset, tsempataan toisiamme ja pidetään tietysti myös hauskaa!

Työtehtävää varten saat tarvittavat työvälineet sekä kattavan koulutuksen ABAXin parhailta myyjiltä ja tuoteasiantuntijoilta. Perehdytyksen jälkeen tukenasi on koko joukko mahtavia kollegoja.

ABAXilla innostunut ja energinen asenne korvaa kokemuksen. Uskomme, että kun sinulta löytyy oikea asenne, voimme opettaa loput. Jos olet positiivinen, voitonnälkäinen ja haluat oppia rautaiseksi myynnin ammattilaiseksi, jatka ehdottomasti lukemista!

Toivomme sinulta:

  • energistä meininkiä sekä kiinnostusta myyntiin, aikaisempi kokemus myyntityöstä on plussaa!
  • periksiantamatonta ja määrätietoista asennetta
  • ettet pelkää tarttua luuriin
  • kykyä viestiä selkeästi ja vakuuttavasti niin suullisesti kuin kirjallisestikin
  • hyvää suomen kielen taitoa
  • englannin kielen osaamista vähintäänkin perustasolla – yrityksen virallinen kieli on englanti.

Tarjoamme sinulle:

  • jatkuvan, laadukkaan koulutuksen ja vuosittaiset Kick Offit Norjassa
  • motivoivan ja tiiviin työporukan, jossa on hyvä tekemisen meininki
  • mahdollisuuden olla mukana luomassa kasvutarinaa kansainvälisessä yrityksessä
  • erinomaiset työsuhde-edut.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tunnistitko itsesi kuvauksesta? Loistavaa! Lähetä hakemuksesi meille mahdollisimman pian, hakumme on voimassa toistaiseksi ja käymme hakemuksia läpi jatkuvasti. Voit halutessasi liittää mukaan myös lyhyen videotervehdyksen. Huomaathan, että vastaanotamme vain hakulomakkeen kautta lähetetyt hakemukset https://careers.abax.com/. Lisätietoa työtehtävästä antaa ABAX Suomen myyntijohtaja Olli Oivanen, puhelimitse 044 055 7919 tai sähköpostitse ooi@abax.fi.

ABAX on 'Solutions Provider for the Connected Workspace'. Investcorpin tukema ABAX on yksi Euroopan johtavista telematiikka- ja IoT-alan yrityksistä. Älykkäiden ratkaisujen kautta ABAX verkostoi työympäristösi monipuolisten tuotteiden ja palveluiden avulla. Näiden palvelukokonaisuuksien avulla yrityksillä on mahdollisuus nostaa kannattavuuttaan, vähentää kuluja sekä parantaa johdon ja työntekijöiden toimintatapoja. Kaikki ABAXin ratkaisut ovat SaaS (Software-as-a-Service) -palveluita. ABAXilla on n.  350 työntekijää ja toimistot Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Englannissa, Hollannissa ja Puolassa. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Larvikissa, Norjassa.

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja

Ota yhteyttä: 

Olli Oivanen 
Myyntijohtaja
044 055 7919

Yrityksen sijainnit

Osoite

Äyritie 16-24
01510 Vantaa

Työpaikan ominaisuudet: 

Kansainväliset mahdollisuudet
Liikunta- ja kulttuuriedut