Accenture

Accenture

Tietoa yrityksestä

Me Accenturella luomme uusia innovaatioita, jotka muovaavat ihmisten arkea, yrityksiä sekä maailmaa. Täällä pääset hyppäämään mukaan teknologiseen murrokseen, joka uudistaa tapaamme elää ja työskennellä.

Uskomme, että menestyminen lähtee liikkeelle ihmisistä. Accenturella opit jatkuvasti uutta ja voit itse vaikuttaa oman urasi suuntaan. Meillä teet töitä uteliaiden, intohimoisten ja ratkaisukeskeisten ihmisten kanssa vaikuttavissa ja monipuolisissa asiakasprojekteissa. Tuomme yhteen parhaat osaajat Suomesta ja eri puolilta maailmaa, ammentaen voimaa ja näkemystä erilaisuudesta. Luomme yhdessä asioita, joita kukaan meistä ei yksin osaisi kuvitella.

Sinulle tarjotaan mahdollisuus jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen, jota tukevat yksilöllinen uraohjaus, kansainväliset tiimit sekä laaja koulutustarjontamme. Hyvinvointisi on meille tärkeä asia, jonka edistämiseksi tarjoamme joustavan työn, kattavan vakuutuksen ja innostavan hyvinvointiohjelman. Lisäksi Accenturen aktiivisesti toimivat Fûn-clubit järjestävät hauskoja harrastus- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia yhdessä työkavereiden kanssa.

Minkälaisen uran haluat? Millaisen polun valitset? Entä kenet haluat oppaaksesi? Accenturella sinua ohjataan eteenpäin, mutta itse matka on omissa käsissäsi. Hae meille ja tee matkastasi unohtumaton!

Meitä accenturelaisia yhdistää halu jatkuvaan itsemme kehittämiseen, joustavuus ja kyky ratkaista asiakkaan haasteita. Johtavana strategian, konsultoinnin, digitaalisuuden, teknologian, ulkoistamisen ja palvelumuotoilun palveluita ja ratkaisuja tarjoavana yrityksenä tarjoamme henkilöstölle joka päivä kehittymisen mahdollisuuksia. Suomessa Accenture työllistää 1400 ihmistä, ja maailmanlaajuisesti meillä työskentelee yli 425 000 ammattilaista. Palvelemme asiakkaita ja kehitämme innovaatioita usein hyvin monimuotoisissa tiimeissä yli 120 maassa. Helsingissä meidät löytää Ruoholahdesta ja Aleksanterinkadulta sekä Tampereella Hervannasta.

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Yrityksen toimiala: 
Ohjelmistot
Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Yrityksen sijainnit