CRM-service Oy

CRM-service Oy
Lutakonaukio 1
40100 JYVÄSKYLÄ

Tietoa yrityksestä

Nimi kertookin jo kaiken – CRM-service on Suomen johtava pilvipohjaisen CRM:n tarjoaja, ja palveluihimme kuuluvat keskeisesti myös CRM:n kanssa yhteen toimiva Contact Center sekä monia erilaisia portaaleja. Missiomme on auttaa asiakkaitamme menestymään tarjoamalla parhaita asiakaskeskeisiä CRM-ratkaisuja ja korkeatasoista asiakaspalvelua.

CRM-service on perustettu vuonna 2007 ja se on yksityisesti omistettu. Olemme tuottava kasvuyritys AAA-luokituksella. Tällä hetkellä toimistomme sijaitsevat Jyväskylässä, Vantaalla, Tampereella sekä Tukholmassa. Maailmalla toimimme yhdessä jälleenmyyjäverkostomme kanssa.

Alkusysäys CRM-servicen perustamiselle oli tarve tehdä perinteisestä CRM:n mallista poikkeava digitaalinen liiketoiminta-alusta, jonka avulla suurin osa työstä, joka yleensä vaatii useampia eri palveluita, onnistuisi samassa paikassa. Tällä tiellä olemme edelleen ja kehitämme jatkuvasti uusia innovaatioita ja työkaluja CRM-service-käyttäjillemme.” – Mikko Korpela, CRM-servicen perustaja ja toimitusjohtaja

Changing the World of CRM

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen koko: 
10 - 19 henkilöä
Yrityksen toimiala: 
Ohjelmistot
Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Yrityksen sijainnit

Osoite

Lutakonaukio 1
40100 JYVÄSKYLÄ