Elenia

Elenia

Tietoa yrityksestä

Elenia on Suomen toiseksi suurin sähköverkkoyhtiö ja energia-alan palveluntuottaja. Teemme pitkäjänteistä ja vastuullista jakeluverkkomme kehitystyötä, jotta varmistamme alueellamme asuvan miljoonan ihmisen sähkön jakelun ja arjen sujumisen. Sähköverkkomme sijaitsee yli sadan kunnan alueella kuudessa eri maakunnassa. Verkkoliiketoiminnan lisäksi olemme energia-alan palvelutuottaja. Tuotamme eri asiakasyrityksille monipuolisia energia-alan palveluita sekä asiakaspalvelua ohjelmistorobotiikkaa hyödyntäen. Me välitämme arkesi sujumisesta.

Suunnittelemme jo huomista. Visiomme on olla vastuullisin energiapalveluiden ja -markkinoiden uudistaja. Katseemme on suunnattu vuoteen 2028, jolloin 75% sähköverkostamme on maakaapeloituna Elenia Säävarmaksi. Panostamme myös seuraavan sukupolven älykkääseen sähkönmittaukseen ja rakennamme Elenia Kuitu -valokuituverkkoa sähköverkon maakaapeloinnin yhteydessä.

Yhteiset arvot luovat perustan kaikelle tekemisellemme. Asiakas virittää meidät tavoittelemaan uusia tapoja palvella ja kehittää toimintaamme. Pidämme sen, minkä lupaamme. Rohkeus uudistua vie eteenpäin. Teemme töitä turvallisuus edellä ja myös vuonna 2021 saimme Nolla tapaturmaa -foorumin myöntämän työturvallisuuden tasoluokituksen "Maailman kärjessä". Lisäksi panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja olemme savuton sekä päihteetön työpaikka.

Lisätietoja meistä https://www.elenia.fi/

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen koko: 
250 - 499 henkilöä
Yrityksen toimiala: 
Energia-ala

Video: 

Yrityksen sijainnit