Go On

Go On

Tietoa yrityksestä

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.

Etsitkö vakituista, osa-aikaista vai määräaikaista työtä? Meillä on tarjolla eri elämäntilanteisiin sopivia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia eri puolelta Suomea. Voit myös jättää avoimen työhakemuksen ja otamme sinuun yhteyttä, kun löydämme juuri sinulle sopivan työpaikan. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme www.go-on.fi/tyopaikat

Välitämme työntekijöistämme ja haluamme tarjota henkilöstöllemme parhaat edut sekä kattavan perehdytyksen ennen työn aloittamista. Meillä kaikki työntekijät kuuluvat Go On Henkilöstöetuohjelmaan, joka sisältää ainutlaatuisia ja rahanarvoisia etuja. Käytössämme on Go On Akatemia -verkkokoulutusympäristö, jonne pääset palaamaan omilla tunnuksillasi tarvittaessa koko työsuhteen ajan. Go On Akatemiassa sinulle näkyvät toimenkuvasi, sijaintisi sekä työnantajasi mukaiset koulutukset sekä toimintaohjeet mm. sairastapauksissa.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Löydä oma Go On tiimisi: Helsinki, Hämeenlinna, Iisalmi, Joensuu, Jyväskylä, Järvenpää, Kalajoki, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pirkanmaa, Pori, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Tornio, Turku, Uusimaa, Vaasa ja Ylivieska.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi

Yritysprofiilin tyyppi: 
Henkilöstöpalvelu
Yrityksen koko: 
2 - 4 henkilöä
Yrityksen toimiala: 
Henkilöstö- ja rekrytointipalvelut
Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Pages

Yrityksen sijainnit