Helsinki Shipyard Oy

Helsinki Shipyard Oy

Tietoa yrityksestä

Helsinki Shipyard Oy rakentaa tällä hetkellä tutkimusmatkaristeilijöitä Jätkäsaarta vastapäätä sijaitsevalla telakalla.

Panostamme voimakkaasti tulevaisuuteemme, unohtamatta telakkamme yli 150-vuotiasta historiaa. Olemme työstäneet yhdessä henkilöstömme kanssa strategiaamme, investoineet telakkaan ja kehitämme toimintaamme, pitäen mielessä niin valtakunnalliset kuin paikalliset vastuullisuus- ja kestävän kehityksen tavoitteet. Olemme hyvällä tiellä!

Helsinki Shipyard Oy on erikoistunut vaativaan meriteknologiaan ja laivanrakennukseen. Meillä on vankka kokemus matkustaja- ja risteilyalusten suunnittelussa ja rakentamisessa. Meidät tunnetaan myös rakentamistamme jäänmurtajista sekä muista erikoisaluksista arktisiin olosuhteisiin.

Helsinki Shipyard Oy tarjoaa sinulle mahdollisuuden edetä urallasi ja kehittyä laivanrakennuksen rautaiseksi ammattilaiseksi. Telakalla työskentelee tällä hetkellä noin 400 laivanrakentajaa, jotka toimivat pääosin laivan ja sen järjestelmien suunnitteluun, projektinjohtamiseen sekä alusten rakentamiseen ja varusteluun liittyvissä tehtävissä. 

Helsingin telakka on työpaikka, jossa pääset oppimaan, miten teoria tuodaan käytäntöön, saat vastuuta oman kiinnostuksesi mukaisesti joko laajemmista työkokonaisuuksista tai voit toimia tietyn alueen erityisosaajana. Meillä niin kokeneemmat kuin uransa alkutaipaleella olevat henkilöt pääsevät tarttumaan mielenkiintoisiin haasteisiin mukavassa työyhteisössä.

Tervetuloa telakalle!

 

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen koko: 
250 - 499 henkilöä
Yrityksen toimiala: 
Teollinen tuotanto

Työpaikan ominaisuudet: 

Joustavat työajat
Normaalia kattavampi työterveys
Vapaa-ajan aktiviteetit ja tapahtumat