HR Solutions Finland Oy

HR Solutions Finland Oy
Hämeentie 68 C
00550 Helsinki

Tietoa yrityksestä

Mahdollisuuksien työpaikka!

HR Solutions Finland on eettisiä arvoja noudattava kokonaisvaltainen henkilöstöpalveluyritys. 

Olemme työnantajana vastuullinen ja luotettava, tasa-arvo ja eettiset toimintatavat ohjaavat meidän jokapäiväistä toimintaamme. Tahdomme näyttää suuntaa myös työelämän tasa-arvon edistämisessä. Tavoitteenamme on luoda olosuhteet, jossa kaikilla työntekijöillä on yhtäläiset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Meille on tärkeää, että työntekijät viihtyvät meillä ja kokevat tekevänsä merkityksellistä työtä.

Tasa-arvoisuuteen ja vastuullisiin arvoihin sitoutuneena työnantajana meille on tärkeää, että työ tarjoaa sinulle kiinnostavia tulevaisuudennäkymiä. Haluamme tarjota sinulle hyvät eväät ammatilliseen kehittymiseen. Osaamme kuuntelemisen taidon ja haluamme innostaa sinua etenemään valitsemallasi urapolulla.

Haemme työntekijöitä osa- ja kokoaikaisiin töihin. Tarjoamme töitä mm. asiakaspalvelu-, ravintola-, toimisto-, logistiikka- ja optiselta alalta. Työntekijämme työskentelevät joko määräaikaisissa tai vakituisissa työsuhteissa.

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen koko: 
100 - 249 henkilöä
Yrityksen toimiala: 
Henkilöstö- ja rekrytointipalvelut
Miltä aloilta etsitte työntekijöitä?: 
Asiakaspalvelu, Hallinto- ja toimistotyö, Hotelli- ja ravintola-ala, Kiinteistöhuolto, Kuljetus ja logistiikka, Markkinointi ja viestintä, Myynti, Turvallisuusala, Vähittäis- ja tukkukauppa

Ota yhteyttä: 

Teija Ollikainen 
0400222602

Yrityksen sijainnit

Osoite

Hämeentie 68 C
00550 Helsinki