Hyperherkku Oy

Hyperherkku Oy
Ulkoniitynkuja 4
01660 Vantaa

Tietoa yrityksestä

K-Supermarket Herkkupähkinä on hyvien liikenneyhteyksien varrella Vihdintien varrella Pähkinärinteen kohdalla sijaitseva perinteikäs yksityinen päivittäistavarakauppa, jota operoi vuonna 2000 toimintansa aloittanut Hyperherkku Oy.

Valikoimalaajuutemme on noin 15.000 tuotetta. Panimojuomaosastomme on yksi läntisen Vantaan laajimpia. Elintarvikkeiden laajan K-Supermarket-tarjooman rinnalla kauppakohtaisia erityispainopistealueitamme ovat mm. vegaaniset aterianosat sekä eläintenruoat ja -tarvikkeet.

Erittäin sitoutuneeseen, joustavan moniosaavaan joukkueeseemme kuuluu naisia ja miehiä suhteessa 1:1, tasaisesti kaikenikäisiä. Kauppamme on toiminut jo toistakymmentä vuotta "kauppiashautomona"; vastuuhenkilömme ovat koulineet maailmalle viisi uutta K-kauppiasta.

Kaupassamme vallitsee erinomainen tekemisen meininki: jokainen kommunikoi toisensa kanssa, eikä kukaan ole meillä tasa-arvoisempi kuin joku toinen. Joukkueen sisäinen kuri pitää myös kaikenlaisen työpaikoilla niin yleisen kähinän poissa meiltä, ja koko orkesterimme soittaa samaa biisiä, vaikka tahtilajimme onkin harvinaisen nopea.

Kauppamme on jo vuonna 2019 palkittu Alma Median järjestämässä kilpailussa yhtenä Suomen neljästä rakastetuimmasta ruokakaupasta, yli 2.200 kaupan joukosta. Olemme hyvällä kasvu-uralla; liikevaihtomme on kasvanut viisi peräkkäistä vuotta.

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen koko: 
10 - 19 henkilöä
Yrityksen toimiala: 
Kaupan ala ja vähittäiskauppa
Miltä aloilta etsitte työntekijöitä?: 
Asiakaspalvelu, Johto, Myynti, Vähittäis- ja tukkukauppa
Mistä koulutustaustoista olette kiinnostuneet?: 
Elintarvike- ja ravitsemustiede, Liiketalous ja johto, Markkinointi ja myynti

Ota yhteyttä: 

Agnetha Kokko 
Rekrytointeihin liittyvät tiedustelut
Rekrytoinneissa meitä avustaa Helsingin seudun kehittämiskeskus HELKE. Voit kysyä lisätietoja K-Supermarket Herkkupähkinässä avoimina olevista tehtävistä oheisesta sähköpostiosoitteesta.

Yrityksen sijainnit

Osoite

Ulkoniitynkuja 4
01660 Vantaa