Light Cognitive Oy

Light Cognitive Oy

Tietoa yrityksestä

Missiomme on ollut alusta lähtien tuoda luonnonvalo sisätiloihin, joissa vietämme pääosan ajastamme. 

Valolla on suuri vaikutus hyvinvointiin, sillä se säätelee vuorokausirytmiämme ja vireystilaamme. Oikeanlainen valo oikeaan aikaan edistää palautumista ja tukee unirytmiä. Tärkein määräävä tekijä valon biologisessa vaikutuksessa päivärytmiimme on korkean värilämpötilan valon määrä, tai sen puute. Päivällä ja erityisesti aamulla suositellaan kirkkaampaa ja virkistävämpää valoa, kun taas iltaa kohti sitä tulee välttää. Siksi muutamaa tuntia ennen nukkumaanmenoa suositellaan lämpimän sävyistä valkoista tai punertavaa valoa.

Light Cognitive on suomalainen innovaatio. LC -valaisimet on suunniteltu mukailemaan päivänvalon spektrejä mahdollisimman luonnollisesti ja tarkasti. LC valo-ohjelman valo vaihtuu dynaamisesti vuorokauden rytmin mukaan. Olemme mitanneet ja mallintaneet pohjoisen taivaan päivänvalon päivän eri aikoina ja hyödynnämme ilmakehätutkimusta ja taivaan fysiikkamalleja toistaaksemme luonnonvalon mahdollisimman aidosti sisätiloissa.

Uskomme että tulevaisuuden valaistus on älykästä, ihmiskeskeistä ja vaikuttavaa. Edistyksellisen valodesignimme ansiosta voit jo nyt nauttia luonnonvalon vaikutuksesta vaivattomasti. Vastaamme ihmisen tarpeeseen tuntea yhteyttä luontoon ja teemme kaikki tilat paremmiksi elää.

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen koko: 
5 - 9 henkilöä
Yrityksen toimiala: 
Tekniikan alan suunnittelupalvelut
Miltä aloilta etsitte työntekijöitä?: 
Projektihallinto, Asiakaspalvelu, Tekniikka, Myynti, Tutkimus
Mistä koulutustaustoista olette kiinnostuneet?: 
Arkkitehtuuri ja rakennusala, Markkinointi ja myynti, Sähkötekniikka, Teollinen suunnittelu

Ota yhteyttä: 

Ate Korkalainen 
Toimitusjohtaja
+358 504477697

Yrityksen sijainnit

Työpaikan ominaisuudet: 

Joustavat työajat
Kansainväliset mahdollisuudet
Matala organisaatiohierarkia
Startup-henki