Modularbox Oy

Modularbox Oy
ESPOO

Tietoa yrityksestä

Modularbox Oy on vakavarainen Suomalainen yritys, jonka henkilökunnalla on kymmenien vuosien kokemus koneiden ja laitteiden maahantuonnista sekä myynnistä. Kuulumme Suomen suurimpiin moottoriajoneuvojen myyjiin.

Päätoimipaikkamme sijaitsee omissa yli 2000 neliön toimitiloissa Espoossa, Juvanmalmilla Kehä III varrella. Keskusvarastoltamme löytyy jatkuvasti paljon eri koneita ja laitetta heti toimitukseen.

Pystymme toimittamaan kaikki tuotteemme edullisemmin suhteessa kilpailijoihin, koska Modularbox Oy on ainoa isommista maahantuojista, joka ei käytä välikäsiä vaan toimittaa laitteet suoraan valmistajilta kuluttajille omista toimipisteistään. Näin on saatu karsittua kustannuksia nostava jälleenmyynti organisaatio välistä pois, jolloin tuotteiden hinnat jäävät kuluttajalle edullisemmiksi.

Edustamamme merkit kuuluvat maailman isoimpien valmistajien joukkoon ja olemme kaikilla edustamillamme osa-alueilla yksi suurimmista alamme toimijoista. Olemme maahantuoja TGB mönkijöille, Rally USA mönkijöille, Bellier mopoautoille sekä Pyrkijä ja Rally USA sähkötoimisille senioriskoottereille.

Modularbox Oy on vakavaraisuutensa sekä suuren myyntivolyyminsa johdosta Tullin luottoasiakas sekä Netso vakuutusyhtiöuden järjestelmän valtuutettu käyttäjä. Yrityksemme on myös kiinteässä yhteistyössä kaikkien suurimpien rahoitusyhtiöiden kanssa sekä solminut edulliset kuljetussopimukset koko Suomen alueelle kaikille laitteille ja varaosille välittömällä toimituksella.

Takaamaan maahantuomillemme koneille pitkän ja hyvän takuu-, varaosa- sekä huoltopalvelut Suomessa yli 150 huoltopisteen kautta. Lisäksi annamme 10-vuoden varaosa- ja huoltotakuun, mikä parantaa tuomiemme koneiden jälleenmyyntiä olennaisesti.

 

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen koko: 
10 - 19 henkilöä
Yrityksen toimiala: 
Autojen myynti- ja korjauspalvelut
Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Yrityksen sijainnit

Osoite

ESPOO