Neles

Neles

Tietoa yrityksestä

Neles kuuluu alan johtaviin virtauksensäätöratkaisujen ja -palveluiden toimittajiin. Venttiilimme ja venttiiliautomaatioratkaisumme tunnetaan laadusta, luotettavuudesta ja turvallisuudesta.

Yli 60 vuoden ajan olemme synnyttäneet alalle käänteentekeviä innovaatioita. Teknologiamme ja osaamisemme ansiosta olemme alan johtavien venttiili- ja venttiiliautomaatioratkaisujen tarjoaja maailmanlaajuisesti. Kehitämme ja laajennamme räätälöityjen venttiilien ja säätöventtiilien valikoimaamme sekä standardiratkaisuja asiakkaidemme monimuotoisiin tarpeisiin.

Asiakkaamme toimivat öljyn- ja kaasunjalostusteollisuuden, sellu-, paperi- ja biotuoteteollisuuden, kemianteollisuuden sekä muiden prosessiteollisuuksien aloilla. Neles syntyi Metson osittaisjakautumisessa 1.7.2020, ja on 100 %:sti sitoutunut luomaan uutta määritelmää luotettavuudelle.

Tuotevalikoimaamme kuuluu teollisuusventtiileitä ja toimilaitteet sekä tuotteidemme huolto-, varaosa- ja ylläpitopalvelut.

Meitä Nelesläisiä on suomessa noin 900 henkilöä, ja maailmanlaajuisesti n. 2840.

Voit käydä tutustumassa Nelekseen työnantajana sosiaalisessa mediassa hashtagilla #NelesLife.

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Yrityksen toimiala: 
Teollinen tuotanto
Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Video: 

Usein kysyttyjä kysymyksiä: 

Mistä löydän Neleksen avoimet työpaikat?
Kaikki avoimet työpaikkamme julkaistaan urasivuillamme osoitteessa neles.com/fi/ura/avoimet-tyopaikat, jossa voit myös jättää hakemuksesi. Mikäli sinulle sopivaa tehtävää ei ole tällä hetkellä avoinna, voit jättää avoimen hakemuksen. Voit myös asettaa hakuvahdin, jolloin saat ilmoituksen sinulle sopivien tehtävien avautuessa.
Miten löydän listauksen eri alojen tai eri maiden työpaikoista?
Voit suodattaa työpaikkoja työpaikkalistauksen alasvetovalikosta valitsemalla esimerkiksi tietyn maan tai tehtäväalueen. Samasta listauksesta löytyvät myös kesätyöt ja harjoittelupaikat.
Miten Neleksen työpaikkoja haetaan?
Kaikki avoimet työpaikkamme globaalisti julkaistaan urasivuillamme osoitteessa www.neles.com/fi/ura. Hakemiseen tarvitset hakijaprofiilin, joka toimii käyttäjätunnuksena rekrytointijärjestelmäämme. Valitse ensin tehtävä, jota haluat hakea ja klikkaa kohtaa ”Apply”. Aloita luomalla hakijaprofiili, johon täytät tietosi. Saat vahvistusviestin sähköpostiin, kun profiilisi on luotu. Profiilillasi voit hakea sinua kiinnostaviin tehtäviin täyttämällä tehtäväkohtaiset tiedot ja jättämällä hakemuskirjeen ja CV:n.
Voinko jättää avoimen hakemuksen?
Kyllä. Voit jättää meille myös avoimen hakemuksen luomalla rekrytointijärjestelmäämme hakijaprofiilin, jossa kerrot osaamisestasi ja kiinnostuksistasi. Rekrytoijamme voivat siten olla sinuun yhteydessä, kun sopivia tehtäviä avautuu. Profiilissasi voit antaa suostumuksen tietojesi näkymisestä kaikille rekrytoijillemme. Huomaathan, että emme voi vastaanottaa avoimia hakemuksia sähköpostitse.
Milloin voin odottaa yhteydenottoa hakemukseeni liittyen?
Otamme yhteyttä mahdollisimman pian rekrytoinnin edetessä. Ilmoitamme kaikille tehtävää hakeneille rekrytoinnin etenemisestä ja valintatuloksesta.
Voinko muokata hakemustani jätettyäni sen?
Voit päivittää CV:tä hakijaprofiilissasi, mutta valitettavasti liitteiden muokkaaminen tehtäväkohtaisissa hakemuksissa ei ole mahdollista. Jätäthän siis hakemuksesi vasta, kun olet valmis.
Kuinka kauan hakutietoja säilytetään?
Säilytämme hakijoiden tietoja niin kauan, kuin rekrytoinnin osalta on tarpeen. Noudatamme tietojen käsittelemisessä maakohtaisia tietosuojalakeja.
Mistä tiedän että hakemukseni on tullut perille ja on rekrytoijan saatavilla?
Saat vahvistuksen sähköpostiisi, kun hakemus on jätetty. Voit myös kirjautua sisään hakijaprofiiliisi, josta näet hakemasi tehtävät. Voit valita, sallitko tietojesi näkyvyyden vain tiettyyn rekrytointiin liittyen vai kaikkiin tehtäviimme.

Yrityksen sijainnit

Työpaikan ominaisuudet: 

Joustavat työajat
Kansainväliset mahdollisuudet
Liikunta- ja kulttuurisetelit
Vapaa-ajan aktiviteetit ja tapahtumat
Yritysvastuuohjelma