Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Tietoa yrityksestä

Me olemme Nordic!

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut kotimainen perheyritys, joka on nykyään osa SOL-konsernia.  Meille Nordicissa tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Teemme ammattimaisen tiimimme voimin töitä sen eteen, että työ kohtaa sen vertaisensa tekijän.

Me Nordicilla työskentelemme yli 20 osaavan ammattilaisen voimin ympäri Suomen – Pirkanmaalla , Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa sekä Keski-Suomessa.  Työllistämme vuosittain yli 1000 oman alansa ammattilaista töihin, niin teollisuuteen, logistiikkaan, puhtaanapitoon kuin toimihenkilörooleihinkin.

Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena yrityksenä haluamme olla luomassa uratarinoita työelämän saralla.
Tiedämme että, erilaiset työsuhteet sopivat erilaisiin elämäntilanteisiin. Kauttamme voitkin hakea sekä vakituista, osa-aikaista että määräaikaista työtä – aina oman elämäntilanteesi mukaan.

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Yritysprofiilin tyyppi: 
Henkilöstöpalvelu
Yrityksen koko: 
250 - 499 henkilöä
Yrityksen toimiala: 
Henkilöstö- ja rekrytointipalvelut
Miltä aloilta etsitte työntekijöitä?: 
Asennus ja kunnossapito, Kiinteistöhuolto, Kuljetus ja logistiikka, Rakentaminen, Teollisuus, Tuotanto
Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Yrityksen sijainnit