Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy

Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy
Leppävaarankatu 7 A 2.krs
02600 Espoo

Tietoa yrityksestä

Pihlajalinna on Suomen johtavia yksityisiä sosiaali- ja terveydenhuollon tuottajia. Palvelemme yksityishenkilöitä, yrityksiä ja julkisyhteisöjä, kuten kuntia ja sairaanhoitopiirejä. Olemme kotimaisessa omistuksessa ja maksamme kaikki veromme Suomeen.

Pihlajalinna Etälääketiede vastaa Pihlajalinna-konsernin etälääketieteen palveluista. Näissä palveluissa yhdistyvät lähityö ja etänä tehtävä työ tarkoituksenmukaisimmalla tavalla. Palveluitamme ovat ikäihmisten hoitoon kehitetty laatupalkittu vastuulääkäripalvelu, lähi- ja etävastaanotto terveyskeskuksissa ja työterveyshuollossa, vuodeosastotyö, ympärivuorokautinen puhelintakapäivystys sekä chat- ja videovastaanotto.

Etälääketieteen yksikössä työskentelee noin 300 lääkäriä ja 40 henkilön hallinnon tiimi. Hoidamme yhteensä 160 000 potilaskontaktia vuodessa erilaisin etälääketieteen keinoin. Tämän lisäksi teemme merkittävän määrän lähityötä. Tuotamme palveluita suomeksi ja ruotsiksi. Pihlajalinna Etälääketieteen vastuulääkäripalveluille ja etävastaanottopalveluille on myönnetty ISO 9001:2015 -sertifikaatti.

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja

Yrityksen sijainnit

Osoite

Leppävaarankatu 7 A 2.krs
02600 Espoo