PolarPro Henkilöstöratkaisut Oy

PolarPro Henkilöstöratkaisut Oy

Tietoa yrityksestä

PolarPro Henkilöstöratkaisut on vuonna 2008 perustettu auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys, joka tunnetaan reiluna ja rehtinä työnantajana – yhdeksän kymmenestä työntekijästämme voisi suositella tuttavilleen vuokratöiden tekemistä. Etsimme jatkuvasti nykyisiä ja tulevia ammattilaisia erilaisiin logistiikan, kuljetusalan, teollisuuden, kiinteistöhuollon sekä maan- ja talonrakentamisen tehtäviin. Meillä on joustavasti sekä kokopäiväisiä että vaikkapa opiskelijoille sopivia osa-aikaisia töitä.

Henkilökohtaista huolenpitoa
Oma yhteyshenkilösi pitää henkilökohtaisesti huolta työsuhteestasi sekä tarjoaa vahvaa tukea ja apua urakehityksessäsi. Perehdytämme sinut huolella tehtäviisi ja annamme neuvontaa ja koulutusta. Sinulla on myös mahdollisuus itse vaikuttaa työsi sisältöön.

Reilu ja rehti työsuhde
Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä olemme todistetusti vastuullinen ja rehti työnantaja. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme aina vähintään TES-palkkauksen, työterveyshuollon lääkäripalveluineen sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Vahvat tulevaisuudennäkymät
Perimmäisenä tavoitteenamme on aina pitkäaikaiset työsuhteet. Moni työntekijöistämme siirtyy myös muutaman kuukauden kuluttua suoraan asiakasyrityksen palkkalistoille. PolarProssa on mahdollisuus myös vaihtaa toiselle alalle jos intoa ja kykyjä riittää.

Yritysprofiilin tyyppi: 
Henkilöstöpalvelu
Yrityksen koko: 
2 - 4 henkilöä
Yrityksen toimiala: 
Henkilöstö- ja rekrytointipalvelut
Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa

Pages

Yrityksen sijainnit