Tampereen Sähköpalvelu Oy

Tampereen Sähköpalvelu Oy
Autokeskuksentie 16
33960 PIRKKALA

Tietoa yrityksestä

Tampereen Sähköpalvelu Oy (TSP) on sähköalan tuotteiden ja komponenttien maahantuontiin, markkinointiin ja myyntiin sekä tekniseen tukeen erikoistunut vuonna 1968 perustettu asiantuntijayritys. 

Alusta lähtien toiminnassamme on korostunut voimakas halu palvella asiakasta. Tänään tavoitteemme on tarjota ylivoimaista asikaspalvelua, haluamme voittaa asiakkaan luottamuksen joka päivä. Luottamus korostuu asiakkailtamme saamassamme arvioinneissa. Se on meille kunnia-asia.

Tänään meitä on 50 ammattilaista, jotka ratkovat päivittäin asiakkaidemme teknisiä ja logistia tarpeita. Ammattilaisuus on asia josta olemme ylpeitä ja siitä että sen avulla asiakkaamme pystyvät toimimaan kilpailukykyisemmin niin tekniikan kuin kustannusten suhteen.

Tunnemme vastuumme ympäristöstä ja yhteisestä tulevaisuudestamme. Olemme sitoutuneet ottamaan huomioon YK:n agenda 2030 kestävän kehityksen tavoitteet ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti vastuullisemmaksi ja tavoitteiden mukaiseksi. Tavoitteemme on vähentää hiilijalanjälkeämme 50% ja olla mukana kehittämässä vastuullista liiketoimintaa kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen koko: 
20 - 49 henkilöä
Yrityksen toimiala: 
Tukkukauppa, tuonti ja vienti
Miltä aloilta etsitte työntekijöitä?: 
Myynti, Markkinointi ja viestintä, Varastotyöntekijä
Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Osoite

Autokeskuksentie 16
33960 PIRKKALA