Vantaan Energia Sähköverkot Oy

Vantaan Energia Sähköverkot Oy

Tietoa yrityksestä

Siirrämme sähköä vantaalaisiin koteihin ja muihin rakennuksiin vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Pidämme huolta sähköjohdoista, kaapeleista ja kaikesta, mikä liittyy sähköverkon toimivuuteen. Tunnemme vastuumme ja noudatamme mm. sähkömarkkinalain syrjimättömyyden periaatetta, mikä tarkoittaa että olemme reilu ja tasapuolinen kaikkia asiakkaitamme kohtaan.

Meillä on runsaslukuinen asiakaskunta ja paljon piuhaa. Palvelemme noin 132 000 sähkönsiirtoasiakasta ja huolehdimme noin 3 500 kilometrin sähkönjakeluverkosta, josta 91 % kulkee jo maan alla. Rakennamme sähköverkkoa yhteistyökumppaneidemme kanssa, mittaamme asiakkaidemme sähkönkulutuksen ja toimitamme energiatiedot sähkönmyyjille.

Viime vuonna siirsimme sähköä yhteensä 1 904 GWh, josta 30 prosenttia meni kotitalouksille ja 70 prosenttia yrityksille. Keskimääräinen sähkön keskeytysaika per asiakas oli vain 4,1 minuuttia (v. 2020).

Olemme aktiivinen ja asiakaslähtöinen paikallinen sähköverkkoyhtiö, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella.

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen koko: 
50 - 99 henkilöä
Yrityksen toimiala: 
Energia-ala
Miltä aloilta etsitte työntekijöitä?: 
Asennus ja kunnossapito, Tekniikka
Mistä koulutustaustoista olette kiinnostuneet?: 
Automaatiotekniikka, Mekaniikka, Sähkötekniikka

Työpaikan ominaisuudet: 

Joustavat työajat
Liikunta- ja kulttuuriedut
Matala organisaatiohierarkia
Normaalia kattavampi työterveys
Työmatkaetu
Vapaa-ajan aktiviteetit ja tapahtumat
Yritysvastuuohjelma