Digia Yrityksen yhteenveto

Verkkosivusto
Pääkonttori
Atomitie 2A Helsinki, Finland
Koko
500-999
Toimiala
Tietopalvelutoiminta
Perustettu
1991

Kyky ja asenne. Yhdessä. Luvatusti.

Digia on kannattavasti kasvava IT-palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan hyödyntämään digitaalisuuden mahdollisuudet. Näkemyksellisenä kumppanina Digia kehittää ja innovoi liiketoimintaa tukevia ratkaisuja digitaalisten palveluiden kehittämiseen, toiminnan ohjaamiseen ja tiedon hyödyntämiseen.

Toimimme 750 osaajan voimin Suomessa Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa ja Raumalla sekä Ruotsissa Tukholmassa. Yhtiö on listattuna NASDAQ Helsingissä (DIG1V).

Kun laittaa itsensä likoon, myös sydän on mukana.

Työpaikalla meitä digialaisia yhdistää osaaminen ja tekemisen ilo. Laitamme itsemme likoon. Meillä pidetään huolta kaverista, kannustetaan ja iloitaan onnistumisista yhdessä. Tiedonjakaminen ja osaamisen kehittäminen ovat meillä arvossaan.

Hyvää yhteishenkeä ylläpitää myös aktiivinen harrasteyhteisömme. Työpäivän jälkeen hikoillaan yhdessä mm. sählykaukalossa tai nautitaan kulttuurielämyksistä.

Tasapaino. Se jos mikä on hyvää arkea.

Työn ja muun arjen tasapaino on tärkeää. Siksi haluamme pitää hyvää huolta työntekijöistämme, ja tukea heitä erilaisissa elämäntilanteissa joustavin työehdoin. Digiassa panostetaan työhyvinvointiin pitkäjänteisin keinoin.

Jätä meille avoin hakemus tai tutustu avoimiin työpaikkoihimme osoitteessa www.digia.com/tyopaikat.

Digia Career Compass – parhaat työpaikat opiskelijoille

Digia Career Compass – parhaat työpaikat opiskelijoille Löydä oma urapolkusi Digia Career Compass -ohjelman avulla! Ohjelma on suunnattu nuorille lahjakkaille opiskelijoille, joilla on halua kehittyä ICT-alan rautaisiksi osaajiksi. Lue lisää: www.digia.com/careercompass

Lue meistä lisää: www.digia.com ja qt.digia.com

Seuraa meitä myös: | Blog | Twitter | LinkedIn | YouTube | Facebook