Skip to main content

Haemme Account Manageria

Tehtävät

  • Olet vastuussa oman alueesi teollisuuskaasujen ja siihen liittyvien palvelujen myynnistä asiakkaille ja jälleenmyyjille
  • Asiakaskuntasi koostuu alueesi suurimmista konepajoista sekä muista hitsaus- ja leikkausyrityksistä. Lisäksi sinulla on myyntivastuu jälleenmyyjäasiakkaista.
  • Tukena sinulla on hitsauksen käytännön asiantuntijamme
  • Tehtävä edellyttää matkustamista Suomessa

Odotuksemme

  • Odotamme, että sinulla on joko tekninen tai kaupallinen koulutus sekä vahva kokemus teknisestä myynnistä erityisesti metalli- ja konepajateollisuudessa
  • Olet energinen ja sinulla on hyvä paineensietokyky sekä erinomaiset neuvottelutaidot
  • Olet päättäväinen, sinulla on itsenäinen työskentelytapa ja kyky organisoida työsi tehokkaasti
  • Olet tottunut käyttämään nykyaikaisia IT-työkaluja työssäsi
  • Suomen ja englannin kielen taito ovat välttämättömiä tehtävässä menestymiseksi

Tarjoamme

Yhteistyö asiakkaiden kanssa on avain menestykseen, ja yhdessä kanssasi haluamme saavuttaa kunnianhimoiset tavoitteemme.  Tarjoamme haastavan työn myynnin parissa sekä monipuolisia kehitysmahdollisuuksia. Pyrimme aktiivisesti sukupuolten tasa-arvon ja monimuotoisuuden edistämiseen. Linde toimii vastuullisesti osakkeenomistajiaan, liikekumppaneitaan, työntekijöitään, yhteiskuntaa ja ympäristöä kohtaan kaikilla liiketoiminta-alueilla ympäri maailmaa. Yhtiö on sitoutunut teknologioihin ja tuotteisiin, jotka yhdistävät asiakkaan arvon ja kestävän kehityksen tavoitteet.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 19.5.2021 mennessä hakuportaalimme kautta. Hakemuslomake on englanniksi, mutta vastaanotamme mielellämme myös suomenkielisiä hakemuksia.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja haku sulkeutuu heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteyshenkilösi

Oy Linde Gas AB

Myyntipäällikkö

Johan Ginman

+358505727177

 

Linde on maailman johtava teollisuuskaasu- ja teknologiayritys, jonka liikevaihto vuonna 2019 oli 28 miljardia dollaria (25 miljardia euroa). Missiomme on making our world more productive – tätä tehtävää toteutamme joka päivä toimittamalla asiakkaillemme korkealaatuisia tuoteratkaisuja, teknologioita ja palveluja, jotka tekevät asiakkaistamme menestyneempiä ja auttavat ylläpitämään ja suojelemaan planeettaamme.

Yhtiömme palvelee monen eri teollisuudenalan asiakkaita, kuten ilmailu-, kemian-, elintarvike-, panimo-, elektroniikka-, konepaja- ja metalliteollisuutta sekä terveydenhuoltoa. Linden teollisuuskaasuja käytetään lukemattomissa sovelluksissa, elintärkeää happea sairaaloissa, erikoispuhtaita kaasuja elektroniikan valmistuksessa, vetyä puhtaissa polttoaineissa, ja paljon muuta. Linde toimittaa myös viimeisintä tekniikkaa edustavia kaasunjalostusratkaisuja tukemaan asiakkaiden laajentumista, tehokkuuden parantamista ja päästöjen vähentämistä.

Account Manager

Suomi
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus