Skip to main content

Ajoneuvoasentaja

Haemme ajoneuvoasentajaa Kokkolan Käyttöauton toimipisteeseen kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn lisäksi modernin työympäristön, jossa käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet, alan huippua edustavat IT-järjestelmät sekä monipuoliset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen ja kouluttautumiseen. Pääset työskentelemään vakavaraisessa perheyrityksessä, jossa tukenasi on laaja ammattilaisten joukko. Autokaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja Käyttöauto tarjoaa mahdollisuuden seurata kehitystä kärkijoukossa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja voimassa olevaa ajokorttia. Työskentelet itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, mutta myös tiimityöskentelytaidot ovat hallussasi. Aiemman työkokemuksen kautta hankitut käytännön taidot katsotaan eduksi.

Haluatko osaksi hyvää, innostavaa työyhteisöä ja tulla menestymään kanssamme? Annamme mahdollisuuden luoda uraa monipuolisissa huoltotehtävissä yhdessä alan ammattilaisista koostuvan työyhteisön kanssa.

Jätä hakemuksesi nyt mutta viimeistään 5.10.2022 mennessä. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Valinta ja työn aloitus sovitaan heti kun sopiva osaaja on löydetty.

Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä Baronan aluepäällikköön: Tapani Pura, 050 506 5280, tapani.pura@barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 05.10.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: tapani.pura@barona.fi, 0505065280

Käyttöauto Oy

Käyttöauto on perinteikäs perheyhtiö ja yksi suurimmista autojen vähittäismyyntiketjuista Suomessa. Edustamme 17 laadukasta automerkkiä 10 paikkakunnalla Keski-Suomessa, Pirkanmaalla, Pohjanmaalla ja Satakunnassa. Tarjoamme asiakkaillemme kaikki autoihin liittyvät palvelut myynnistä varaosiin, merkkihuoltoon ja korikorjauksiin. Käyttöauto työllistää yli 500 autoalan ammattilaista. Myymme vuosittain noin 15 000 autoa ja liikevaihtomme on noin 330 miljoonaa euroa.

Käyttöauto huoltaa Kokkolassa BMW-, Citroën-, Mercedes-Benz-, Nissan-, Opel-, Kia ja ŠKODA -henkilöautoja.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ajoneuvoasentaja

Barona Teollisuus
Kokkola
Pietarsaari
69100 Kannus
85140 Kalajoki
69600 Kaustinen
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 21.09.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti