Skip to main content

Application engineer

Haemme nyt vahvistusta EMEA Paperi- ja kartonkikoneet myyntitiimiin prosessiparannusten alueelle.

Haemme tällä hetkellä Application Engineer tehtävään henkilöä valmistelemaan tarjouksia ja tukemaan myyntiä paperi- ja kartonkikoneiden komponenttien- ja prosessien myyntiprojekteissa.

Tehtävän pääasialliset vastuualueet liittyvät tuotantokoneiden tarjousten valmisteluun  sekä tukemaan myyntitiimejä EMEA:ssa ja myös globaalisti.  Tässä tehtävässä työskentelet osana tarjousryhmää, ja tärkeä osa tehtävää on yhteistyö mm. myyntipäälliköiden, suunnittelun ja projektipäälliköiden kanssa.

Työtehtävät ja vastuualueet

 • Tarjousten tekeminen, mihin sisältyy ratkaisun kehittäminen yhdessä teknisen tuen kanssa, myyntidokumenttien ja tarjousten valmistelu, kustannusten selvitys sekä myyntiprojektin hinnoittelun valmistelu.
 • Yhteydenpito, kokoukset ja neuvottelut sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden kanssa.
 • Tekninen tuki ja yhteistyö muiden myyntiorganisaatioiden ja globaalien toimintojen kanssa.

Mitä odotamme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta paperi-ja kartonkikoneiden teknologian alueelta sekä kokemusta paperi- ja kartonkikoneiden ilmalaitteiden teknologiasta. Hyvän teknologiaosaamisen lisäksi arvostamme erinomaisia yhteistyö-, viestintä- ja tiimityöskentelytaitoja.  Oma-aloitteisuus ja ratkaisukeskeisyys ovat tässä tehtävässä myös ensiarvoisen tärkeitä.

 • Soveltuva diplomi-insinöörin / insinöörin tutkinto tai muu soveltuva koulutus.
 • Usean vuoden kokemus paperi- ja kartonkikoneiden teknologiasta.  Lisäksi on eduksi kokemus paperi- ja kartonkikoneisiin liittyvistä ilmalaitteista.
 • Kykyä oma-aloitteeseen työskentelyyn.
 • Kykyä tuottaa teknistä lähtötietoaineistoa ja dokumentaatiota.
 • Hyvät tiimityöskentely- ja verkostoitumistaidot.
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.
 • Halua ja kykyä uuden oppimiseen, oman ammattitaidon laajentamiseen.
 • Hyvät tietotekniset valmiudet.
 • Matkusvalmiutta 30-50 pv vuodessa.

Mitä voit odottaa meiltä?

Tarjoamme sinulle monipuolisen, mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän globaalissa, alansa johtavassa teknologiayrityksessä. Pääset tutustumaan ja työskentelemään yhdessä alan huippu specialistien kanssa, ja tehtävä mahdollistaa kehittymään alan spesialistiksi.
 

Lisätietoja tehtävästä:
 

Tehtävän kotipaikkakunta on Jyväskylä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä sähköinen hakemuksesi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 5.6.2022. Liitäthän mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Petter Honkalampi, Senior Manager, (puh. +358 40 839 8473 tai petter.honkalampi@valmet.com). Ja Jorma Mänty, Senior Manager, (puh. +358 40 771 1658 tai jorma.manty@valmet.com).

Tehtävässä sovelletaan ylempien toimihenkilöiden työehtosopimusta.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteenValmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 17 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.Liity tiimiimme! www.valmet.com/careers

Application engineer

Jyväskylä
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 20.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus