Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asentaja

Tampereen Service Center toimittaa modernisointeja, kunnossapito-, ja varaosapalveluita voimakattiloihin, soodakattiloihin ja ympäristösuojelujärjestelmiin sekä näihin liittyviin teknologioihin. Erityisiä vahvuuksiamme ovat vankka kokemus haastavien projektien toteutuksesta, henkilöiden laaja-alainen osaaminen ja asiantunteva toiminta asiakasrajapinnassa.

Haemme nyt asennustoimintoihimme vastuuntuntoista painelaiteasentajaa ja/tai -hitsaajaa. Työ käsittää pääosin sooda- ja voimakattilatyömaita eri puolilla Suomea ja EMEA-markkina-aluetta. Asennustehtävissä toimit työmaalla asennus-, korjaus- ja hitsaustehtävissä osana muuta asennustiimiä. Valmius ja halukkuus matkustaa ja toimia eri asiakkaiden työmailla on olennainen osa tehtävää.

Edellytykset  

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää soveltuvaa alan koulutusta ja kokemusta sooda- ja voimakattiloiden paineenalaisten osien asennuksesta ja/tai hitsauksesta sekä piirustusten lukutaitoa. Lisäksi odotamme, että suoriudut tehtävistä itsenäisesti teollisessa ympäristössä ja että vastuullinen ote työhön on sinulle kunnia-asia. Olet yhteistyökykyinen ja joustava.

Tehtävässä hyödyt sujuvasta englanninkielen taidosta reissatessasi asiakaskohteissa Suomen ulkopuolella. Myös perus IT taidot katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä vastuullisessa ja mielenkiintoisessa tehtävässä alansa johtavassa teknologiayrityksessä. Lisäksi käytössäsi ovat monipuoliset henkilöstöetumme ja joukko alansa osaavimpia ammattilaisia tukenasi. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittyä asennustyön huippuammattilaiseksi. Työtehtävä on vakituinen.

Lisätietoja

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Tienhaara, asennushenkilöstön esimies, p. 050 385 1881.

EMEA-markkina-alue käsittää Valmetilla Euroopan, Venäjän, Lähi-Idän ja Afrikan.

Täytä oheinen sähköinen hakulomake ja liitä siihen palkkatoiveesi sekä ansioluettelosi viimeistään 17.10.2021.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.
 

Kun kaikki toimii yhteenValmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.Liity tiimiimme! www.valmet.com/careers

Asentaja

62100 Lapua
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 18.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus