Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asentaja, Millog Oy Sodankylä

Haemme Sodankylän toimipaikallemme

ASENTAJAA

osaksi ajoneuvokorjaustiimiämme. 


Pidätkö tehtävistä, joissa sinulla on mahdollisuus hyödyntää huolellista sekä oma-aloitteista työskentelyotettasi? Tässä asentajan tehtävässä työskentelet monipuolisissa huolto- ja asennustehtävissä erilaisten Puolustusvoimien ajoneuvojen parissa. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2022 saakka. 

Tehtävässä menestymistäsi tukee tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus (asentaja, ajoneuvo, metsäkone, raskaskone tai työkone alalta) tai aiempi työkokemus kyseisiltä aloilta. Edellytämme vähintään B-luokan ajokorttia. Puolustusvoimien ajoneuvojen tuntemus katsotaan eduksi. Tehtävässä pääset hyödyntämään hyviä yhteistyötaitojasi, asiakaslähtöistä toimintatapaasi sekä oppimisvalmiuttasi.


Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtävän lisäksi reilun työyhteisön ja työkulttuurin. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen erilaisten ura- ja kouluttautumismahdollisuuksiemme avulla.

Teemme töitä toisistamme välittäen ja henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää. Satsaamme erilaisiin etuihin ja kattaviin palveluihin, jotka tukevat hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Arvostamme vapaa-aikaasi ja esimerkiksi joustava työaika mahdollistaa työn- ja vapaa-ajan yhteensovittamisen. 

Lue täältä, millaista meillä on tehdä töitä ja tutustu meihin paremmin videon välityksellä.


Lisätiedot ja hakeminen tehtävään

Haluatko kuulla enemmän tehtävästä tai työyhteisöstä? Lisätietoja tehtävästä antavat Sami Lehtola, p 040 315 8176 ja Rami Meller, 040 315 8392 tai sähköpostitse, etunimi.sukunimi@millog.fi

Kuulisimme mielellämme sinusta lisää hakemuksen merkeissä! Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 15.5.2022 mennessä. 

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.Millog Oy on kotimainen elinkaarikunnossapitoon erikoistunut yritys, joka ylläpitää pääasiakkaansa Suomen Puolustusvoimien maa- ja merivoimien kalustoja sekä ilmavoimien valvontajärjestelmiä niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Millog tarjoaa elinkaarikunnossapidon palveluita laajasti myös muille yhteiskunnan toiminnoille ja teollisuudelle, joille turvallisuus, huoltovarmuus ja kumppanuus ovat kriittisiä menestystekijöitä. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Lisätietoja www.millog.fi

Asentaja, Millog Oy Sodankylä

99600 Sodankylä
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 16.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa

Jaa työpaikkailmoitus