Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asiakasneuvoja, Sixt, Vantaa

Sixt on yksi maailman johtavista liikkuvuusalan yrityksistä, joka toimii franchising-konseptilla noin 100 maassa. Suomessa Sixt toimii valtakunnallisesti ja palvelee asiakkaita siellä missä asiakas sitä tarvitsee.

Suomessa Sixt on osa Veho konsernia. Veho on suomalainen, 1939 perustettu autokaupan yritys, joka toimii myös Ruotsissa ja Baltian maissa. Veho konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 1097 miljoonaa euroa. Veho perustettiin Mercedes-Benzin maahantuojaksi, ja merkki on edelleen yrityksen toiminnan ydin.

Etsimme nyt Vantaan Aviapoliksen toimipisteellemme

ASIAKASNEUVOJAA.

Tehtävässä vastaat asiakaspalvelusta sekä puhelimitse että sähköpostitse yhdessä kollegasi kanssa. Vastuualueisiisi kuuluu mm. reklamaatioiden hoito, työvaatetilaukset sekä asiakkuustasojen päivittäminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteista, myynnillistä, joustavaa ja jämptiä asennetta sekä hyvää paineensietokykyä. Arvostamme erityisesti asiakaspalveluhenkisyyttä ja can-do-asennetta.

Tehtävä on kokoaikainen 37,5h/vko. Tehtävä on 10 kuukauden mittainen määräaikaisuus, mutta määräaikaisuuden jälkeen mahdollista vakinaistua yritykseen. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa arkipäiviin klo 8-16 välille. Myös ilta- ja viikonloppuvuorot mahdollisia. Työtä on mahdollista tehdä osittain myös etätyönä.

Edellytämme sinulta

Aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta

Myynnillistä tahtoa ja asennetta

Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

Hyviä IT-taitoja

Tarjoamme sinulle

Aikaisemman kokemuksen asiakaspalvelutehtävistä

Tehtävään soveltuvan koulutuksen

Muun kielitaidon suomen ja englannin lisäksi

Arvostamme

Kokoaikaisen työsuhteen

Mahdollisuuden työsuhteen jatkolle

Kattavan perehdytyksen sekä mukavan ja kannustavan tiimin

Yksityisen työterveyshuollon ja kattavan tapaturmavakuutuksen

Kiinnostuitko?

Mikäli olet tehtävästä kiinnostunut, täytäthän hakemuksen pikaisesti. Aloitamme hakijoiden haastattelut jo hakuajan aikana.

Lisätietoja

Moona Göös
StaffPoint Oy
moona.goos@staffpoint.fi

Asiakasneuvoja, Sixt, Vantaa

Uusimaa
Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus