Skip to main content

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ

Johdat ja kehität asiakaspalveluamme liiketoimintalähtöisesti

Energia-ala on merkityksellinen ilmastonmuutoksen hillitsemisessä ja ala on mielenkiintoisessa murroksessa. Tule mukaan turvaamaan asiakkaittemme arjen sujuvuutta sekä kehittämään asiakaskokemusta ja toimintojamme yhdessä kumppaniverkostomme kanssa.

Asiakkuuspäällikkönä vastaat Loisteen asiakaspalvelun operatiivisesta toiminnasta, palvelutuottajien johtamisesta ja asiakaskokemuksen kokonaisvaltaisesta kehittämisestä. Vastuullasi on sähkö- ja kaukolämpöverkkojen asiakaspalvelu, tekninen asiakasneuvonta, mittauspalvelut, sopimusten hallinta, tuotteistus, laskutuspalvelut ja myynnin tuloutus. Vastaat myös asiakasviestinnän sisällöntuotannon johtamisesta ja osallistut myös itse aktiivisesti sisällöntuotantoon. Panostamme vahvoihin kumppanuuksiin ja verkostomaiseen toimintatapaan. Teet aktiivista yhteistyötä konsernin asiantuntijoiden kanssa ja raportoit sähköverkkoliiketoiminnan liiketoimintajohtajalle. Toimipisteemme sijaitsevat Kajaanissa ja Espoossa, joten tehtävän hoitaminen edellyttää ajoittaista matkustamista.

Odotamme, että Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja vahvaa näyttöä menestyksekkäästä ihmisten, asiakaskokemuksen ja kumppanuuksien johtamisesta. Ymmärrät liiketoimintaa kokonaisvaltaisesti. Hallitset digitalisaation monikanavaiseen asiakaspalveluun ja viestintään tarjoamat mahdollisuudet. Tiedostat asiakkaiden laadukkaalle palvelulle asettamat odotukset. Koulutuksesi ja työkokemuksesi luovat vahvan pohjan kaupallisiin sopimusneuvotteluihin, mittaustiedon hallintaan ja myynnin tuloutukseen liittyviin asioihin. Tukenasi sinulla on johtamasi muutaman hengen vahva asiantuntijatiimi sekä koko Loiste-konsernin vahva energiatoimialaosaaminen.

Toivomme, että Sinulla on aito halu käydä vuoropuhelua asiakkaidemme kanssa ja olet taitava neuvottelija. Sinulla on erinomaiset suullisen ja kirjallisen viestinnän taidot. Kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Toimit johdonmukaisesti myös paineen alla sekä muuttuvissa tilanteissa. Henkilönä olet helposti lähestyttävä ja aktiivinen tiimipelaaja. Sähkö- ja/tai kaukolämpöverkkoliiketoiminnan tuntemus on etu, muttei edellytys. 

Energia-alalla on merkityksellinen rooli ilmastonmuutoksen hillitsemisessä ja ala on muutenkin mielenkiintoisessa murroksessa. Tule mukaan turvaamaan asiakkaidemme arjen sujuvuutta eri tilanteissa sekä mahdollistamaan sähköistyvän ja uusiutuvan energian ratkaisuja asiakkaillemme. 

Innostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 3.10. mennessä osoitteesta www.mercuriurval.fi. Tehtävän löytää viitenumerolla FI-16387. Lisätietoja voit kysyä Mercuri Urvalin konsultilta Sanna Aikiolta, puh. 040 717 9796.
 

Loiste-konserni on suomalainen energiayhtiö yli sadan vuoden kokemuksella. Keskitymme paikallisen energiainfran kehittämiseen ja haluamme varmistaa, että alueemme energiainfra vastaa tulevaisuuden tarpeisiin. Mahdollistamme hiilineutraalin kaukolämmön saatavuuden ja uusiutuvien energialähteiden kytkeytymisen kainuulaiseen sähköverkkoon.
Loiste-konserniin kuuluu sähköverkko-, kaukolämpö- ja tuotantoliiketoiminnat. Tehtävänämme on toimittaa ja turvata sähkön saanti noin 58 000 kainuulaisella asiakkaallemme. Kaukolämpöä toimitamme noin 1600 asiakkaalle. 
 

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ

Kajaani
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 21.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus