Skip to main content

Avoin hakemus Barona Engineeringin tehtäviin

Hei insinööri! Mikäli olet kiinnostunut jättämään avoimen hakemuksen Barona Engineeringin tehtäviin, voit tehdä sen tällä hakulomakkeella.

Barona Engineering työllistää ja rekrytoi teollisuuden ja tekniikan alan asiantuntija-, johto- ja päällikkötason tehtäviin valtakunnallisesti.

Jos et löytänyt sivuiltamme sinua kiinnostavaa tehtävää, voit jättää avoimen hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli soveltuvia tehtäviä aukeaa. Suosittelemme toki myös seuraamaan työpaikkailmoitteluamme ja jättämään hakemuksen suoraan sinua kiinnostavaan tehtävään.

Lisääthän hakemuksellesi CV:si sekä mahdollisen hakemuksesi. Voit myös valita hakulomakkeelta sinua kiinnostavia tehtäviä ja teollisuuden aloja tai kertoa, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut.

Mikäli toivot palautetta CV:stäsi tai sparrailua työnhakuun, kerrothan siitä hakulomakkeella. Konsulttimme on sinuun yhteydessä.

Tarkemmat tehtäväkohtaiset ja tämän hetkiset avoimet työpaikkailmoitukset löydät osoitteesta https://barona.fi/tyopaikat.

Hae paikkaa viimeistään 31.12.2022 mennessä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Avoin hakemus Barona Engineeringin tehtäviin

Barona Teollisuus
Helsinki
Tampere
Turku
Pori
Oulu
Jyväskylä
Kotka
Hamina
Lappeenranta
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 19.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti