Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Betonielementtimuotin tekijä Kuukivi Betoni Oy:lle Ylämyllylle

Haemme asiakkaallemme Kuukivi Betoni Oy BETONITYÖNTEKIJÖITÄ.

Tuotannon määrä jatkaa kasvuaan. Etsinnässä BETONIELEMENTTIMUOTTIEN VALMISTAJA Ylämyllyn tehtaalle.

Tehtävän kuvaus: Päätehtävänäsi betonielementtimuottien valmistus. Tehtävä vaatii mittatarkkaa työskentelyä. Eduksi katsomme teknisen alan ammattitutkinnon, mm. kirvesmiehen tai rakennusmiehen koulutuksen.

Odotamme sinulta:

  • hyvää asennetta ja työmoraalia sekä yhteistyötaitoja
  • piirustuksien lukutaitoa
  • käsityökalujen hallitsemisen
  • hyvää fyysistä kuntoa

Työvuoromalli: Päivätyö

Palkkaus: Rakennustuoteteollisuuden TES

Jos tunnistit itsesi näistä, laita hakemustasi tulemaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme henkilöt heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 30.05.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: mervi.leinonen@barona.fi, 050 599 9580

Kuukivi Betoni Oy

Kuukivi Design Oy on perustettu vuonna 2000. Toiminta aloitettiin lahja- ja taide-esineillä, puun- sekä kiven yhdistämisellä.

Vuonna 2005 aloitettiin saunan kiukaiden komponenttien valmistus. Nyt tuotannossamme on myös kamiinojen vuorauskivet sekä muut vuolukivikomponentit.

Olemme perheyritys, joka on erikoistunut vuolukiven CNC-työstöihin.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Betonielementtimuotin tekijä Kuukivi Betoni Oy:lle Ylämyllylle

83100 Liperi
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 31.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus