Skip to main content

Business Analyst

Haemme Mandatumin Liiketoiminnan kehitykseen ja ohjaukseen Business Analyst -tehtävään finanssialasta kiinnostunutta uutta kykyä. Tehtävänämme on digitalisoida liiketoimintaa ja kehittää mobiili- ja verkkopalveluita sekä myynnin ja asiakaspalvelun sähköisiä työvälineitä.

Sinun roolisi

Työskentelet Mandatumin liiketoiminnan ja IT:n rajapinnassa tiimissä, joka vastaa digitaalisten palvelujen kehittämisestä niiden suunnittelusta käyttöönottoon saakka yhdessä sovelluskehittäjien kanssa. Laadit digitaalisten palvelujen vaatimusmäärittelyjä liiketoiminnan ja eri käyttäjäryhmien tarpeiden pohjalta. Tuet kehitystiimejä, selvität kehitystarpeita ja toimit asiantuntijana käyttäjien suuntaan. Osallistut myös palvelujen laadunvarmistukseen sekä käyttöönottoon. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä eri yksiköidemme asiantuntijoiden sekä ulkoisten konsulttien kanssa. Olet aidosti kiinnostunut asiakkaistamme ja heidän tarpeistaan.

Onnistumisen edellytykset

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Olet lisäksi hankkinut jonkin verran kokemusta liiketoiminnan kehittämisen, digitaalisten palveluiden suunnittelun tai prosessikehityksen tehtävistä. Asiakaslähtöinen ajattelu, kyky hahmottaa kokonaisuuksia sekä hyvät vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiselle. Olet systemaattinen, oma-aloitteinen ja sinulla on kyky työskennellä tehokkaasti ja positiivisesti kiireenkin keskellä.

Sinulle tarjoamme   

  • positiivisen, innostavan ja ammattimaisen työyhteisön
  • tilaisuuden työskennellä vakavaraisessa, finanssialan johtavassa yrityksessä, joka on valittu Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2020 ja 2021 sekä Euroopan 10. parhaaksi työpaikaksi vuoden 2020 Great Place to Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa
  • työtilat uusituissa tiloissa pääkonttorissamme Helsingin Bulevardilla sekä mahdollisuuden joustavaan etätyöskentelyyn
  • suuren ja menestyneen Sampo-konsernin edut sekä koulutusmahdollisuudet työtäsi ja kehittymistäsi tukemaan

Hae tehtävään viimeistään sunnuntaina 14.11.2021. Liitä hakemukseen CV palkkatoiveen kera.

Lisätietoja tehtävästä antaa Chief Digital Officer Johannes Olli, [email protected].

Lue lisää yrityksestämme ja katso viimeisimmät kuulumisemme some-kanavissamme sekä osoitteessa www.mandatumlife.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Business Analyst

Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 25.02.2022

Yrityksen liikevaihto: 
0 - 199 999 €
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti