Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Category Manager

Haemme Bernerin Kuluttajatuotteet-liiketoimintayksikköön

CATEGORY MANAGERIA

päivittäiskäyttötavara-kategoriaan.

Tehtävässä vastaat Bernerin päivittäiskäyttötavara-kategorian kaupallisesta toiminnasta ja kehittämisestä Suomessa pitäen sisällään kokonaisvastuun kategorian kannattavuudesta ja kasvattamisesta. Kategorian brändeihin kuuluvat mm. BIC, Uhu ja MEC. Vastaat kategorian kanava- ja hinnoittelustrategiasta ja myynnin ohjaamisesta yhteistyössä Bernerin myyntiorganisaation kanssa. Osallistut aktiivisesti asiakastyöhön ja myyntiin. Vastaat kategorian markkinoinnista yhteistyössä markkinointiorganisaation kanssa. Sinulla on keskeinen vastuu nykyisten päämiessuhteiden ylläpitämisestä ja kehittämisestä. Toimenkuvaan kuuluu lisäksi uusien kaupallisten mahdollisuuksien tunnistaminen ja analysointi. Toimit tehtävässä kategoriatiimin esihenkilönä ja raportoit Kuluttajatuotteet-yksikön liiketoimintajohtaja Antti Tapionlinnalle.

Odotamme sinulta vahvaa kokemusta ja osaamista sekä myynnin että päivittäistavarakaupan parista. Olet ollut mukana tuotekategorioiden kaupallisessa kehittämisessä etkä pelkää kantaa tulosvastuuta koko päivittäiskäyttötavarakategoriasta. Sinulle on tuttua tuotevalikoimien analysointi ja analytiikka sekä niiden vuosisuunnittelu ja seuranta ketjukohtaisesti. Tarvitset työssäsi hyvää englannin kielen taitoa päämiessuhteiden ylläpitämiseksi. Olet rohkea ja itseohjautuva tiimipelaaja, joka kykenee tavoitteelliseen ja suunnitelmalliseen työskentelyyn nopeasti kehittyvässä ja muuttuvassa toimintaympäristössä. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä valmius matkustaa jonkin verran työssäsi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työtehtävän vahvojen brändien parissa. Haluamme sinun onnistuvan tehtävässä, ja siksi saat tueksesi tiimisi lisäksi kaikki Kuluttajatuotteet-yksikön ammattitaitoiset ja aktiiviset kollegat sekä tietysti myös Bernerin muun organisaation osaavan tuen. Liittyisitkö juuri sinä mukaan joukkoihimme huomisen puolustajaksi?

Lisätietoja tehtävästä antavat Bernerillä uuteen tehtävään siirtyvä nykyinen Category Manager Marko Hanski, puh. 044 555 7575, ke 6.10. 13.00-14.30 ja to 14.10. 9.00-10.30 sekä Arespartnersin konsultti Janne Marttinen, p. 0400 426 127, to 7.10 klo 15-16.30 ja ti 12.10. klo 8-9.30. Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa tyopaikat.arespartners.fi ma 18.10.2021 mennessä.

Berner Oyon vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotteet ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto 2020 oli 324,3 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 547. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa, Norjassa ja Baltiassa. Lisätietoja: berner.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Category Manager

Berner
Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 19.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
1 000 000 - 1 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti