Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Chief Engineer, Project Automation

Oletko perehtynyt prosessiautomaatioon ja nautit teknisten ongelmien ratkaisemisesta? Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi ja olemaan seuraava pääsuunnittelijamme?

Valmetin Paperit -liiketoimintalinja toimittaa kartonki-, pehmopaperi- ja paperikoneita ja laitteita sekä näiden koneiden uudistuksia maailmanlaajuisesti.

Etsimme nyt Project Automation -ryhmäämme Pääsuunnittelijaa, joka työskentelee paperikoneen ilmajärjestelmien prosessiautomaation kanssa. Sijaintipaikkana on Raision toimipisteemme.

Pääsuunnittelijana päiväsi ovat täynnä monipuolisia ja haastavia tehtäviä ja saat työskennellä globaalissa ympäristössä yhteistyössä laajan verkoston kanssa. Päätehtäväsi on ilmajärjestelmien prosessiautomaation koordinointi ja suunnittelu sekä tuotteiden testaus ja käyttöönotto vaativissa projekteissa.

 

Tässä roolissa saat myös mahdollisuuden:

  • Tuottaa projektin asiakasdokumentaation
  • Osallistua tuotteiden verstastestaukseen
  • Osallistua tarvittaessa järjestelmien käyttöönottoon asiakkaan luona
  • Tarjota teknistä tukea myyntitoiminnolle
  • Tukea asiakkaita ja vianetsintää asiakkaan luona tai etäyhteyden kautta toimistolta
  • Tuoda omia ideoitasi järjestelmiemme kehittämiseksi kilpailukykymme parantamiseksi

 

Tehtävän vastuualueet voidaan muotoilla kokemuksesi, taitojesi ja kiinnostuksesi mukaan.

 

Odotuksemme sinulle

 

Sinulla on tehtävään sopiva tekninen koulutus, kuten insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto automaatioalalta, mieluiten prosessiautomaatiosta. Aikaisempi kokemus projektityöstä sekä paperi- ja kartonkitoimialan ymmärrys on eduksi tässä tehtävässä. Käytämme tietokantapohjaista suunnittelujärjestelmää, joten on eduksi, jos sinulla on kokemusta sellaisesta. Voit myös olla ammatillisen urasi alussa, jos sinulla on halu kasvaa Valmetin kanssa!

 

Menestyäksesi tässä tehtävässä sinun tulee olla määrätietoinen, omatoiminen ja motivoitunut saavuttamaan asetetut tavoitteet. Olet halukas ja kykenevä ohjaamaan ja tukemaan tarvittaessa myös muiden suunnittelijoiden työskentelyä. Pääsuunnittelijana työskentelet tiiviissä yhteistyössä projektiorganisaation kanssa, joten hyvät tiimityö- ja vuorovaikutustaidot sekä kyky käsitellä useita projekteja samanaikaisesti auttavat sinua tässä tehtävässä. Työskentelet pääasiassa sisäisten sidosryhmien, mutta myös asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

 

Sujuva englannin ja suomen kielen taito ovat välttämättömiä tässä roolissa. Odotamme myös, että sinulla on halu ja mahdollisuus lyhytaikaiseen matkustamiseen satunnaisesti.

 

Tarjoamme

 

Tarjoamme sinulle maailmanlaajuisen ammatillisen verkoston sekä mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän globaalissa projektiorganisaatiossa. Sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja yhdessä muiden ammattilaistemme kanssa viedä asiakkaidemme menestystä eteenpäin. Tuleva tiimisi odottaa jo innokkaasti sinua!

 

Lisätietoja

 

Kiinnostuitko tehtävästä ja haluaisitko kuulla lisää? Lisätietoja antaa Jani Venemies, Manager, Project Automation, p. +358 400 772 680 tai [email protected].

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 19.9.2021. Liitäthän hakemuksesi mukaan CV:si ja palkkatoiveesi.

 

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

 

Kun kaikki toimii yhteenValmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Chief Engineer, Project Automation

21200 Raisio
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 07.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti