Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

CNC-koneistaja, Noreca Oy

Haemme CNC-koneistajaa Noreca Oy:lle Rovaniemelle

Noreca Oy:n toiminta-ajatuksena on auttaa kumppaneitaan viemään ideat suunnittelupöydältä tuotteeksi saakka. Noreca tuottaa CNC- tarkkuuskoneistettuja tuotteita vaativiin asiakassovelluksiin. Palveluihin kuuluvat myös alumiinin muotopuristus, hitsaus ja lämpökäsittely. Kaiken tämän mahdollistaa vankka kokemus, nykyaikainen laitteisto ja kattava yhteistyöverkosto. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Rovaniemellä helppojen kulkuyhteyksien varrella. https://www.noreca.fi/

Norecalla CNC-koneistajan työtehtäviin kuuluu tuotannossa olevien koneistustöiden suorittamisen lisäksi mm. koneistuskeskuksien sarjojen asettamis- ja purkutehtävät sekä päivittäiset kunnossapidon ja laadunvalvonnan tehtävät. Tuotantotiloissa työskentely edellyttää huolellista työotetta. Työskentely on itsenäistä, mutta päivittäisessä työssä tehdään myös tiimityötä mukavalla työporukalla.

Koulutustaustana sinulla voi olla esimerkiksi koneistajan perustutkinto, CNC-koneistajan erikoisammattitutkinto, teknikko tai amk-insinöörin tutkinto. Työssä menestyäksesi sinulla tulee olla aikaisempaa osaamista koneistuskeskuksen käytöstä ja ohjelmoinnista. Tässä työssä on tärkeää kyky sopeutua jatkuvasti muuttuvaan toimintakenttään sekä halu oppia uutta ja soveltaa sitä käytännön työhön. Eduksi, mutta ei välttämättömyydeksi, katsomme CAM-ohjelmointitaidon sekä tuntemuksen Haas-työstökoneista.

Työtä tehdään Norecan tuotannossa tyypillisesti klo 6-14 päivävuorossa ja kausittaisia tuotannon ruuhkahuippuja tasataan 2-vuorotyönä klo 06-14 ja 14-22 työvuoroissa. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja jatkuvat ainakin marraskuun 2021 loppuun. Työssä on mahdollisuus jatkoon.

Jos sinua kiinnostaa säännöllinen työ siisteissä ja nykyaikaisissa tuotantotiloissa lähellä Rovaniemen keskustaa, ota yhteyttä tai jätä hakemuksesi niin jutellaan lisää!

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja teemme valinnat soveltuvien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Salla Pyhäjärvi 050 444 4494 / salla.pyhajarvi@adecco.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa: Salla Pyhäjärvi, salla.pyhajarvi@adecco.fi

CNC-koneistaja, Noreca Oy

Rovaniemi
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 17.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus