Skip to main content

COMMUNICATIONS MANAGER

Lähde osaksi JYSKin menestystarinaa!

JYSK on kasvanut ja kehittynyt vuosien ajan Suomessa vahvan konseptin ja osaavan henkilöstön voimin. Nyt haemme uudistuneeseen organisaatioomme viestintäpäällikköä vastaamaan Suomen viestinnän kokonaisuudesta ja sanoittamaan JYSKin menestystarinaa!

JYSK hakee terävää ja luovan otteen omaavaa kommunikoijaa, joka haluaa työskennellä laaja-alaisesti ulkoisen ja sisäisen viestinnän, vastuullisuuden sekä työnantajakuvan kehittämisen parissa. Yhdistimme alkuvuodesta toimintoja Ruotsin kanssa ja toimimme nyt yhteisen maajohtajan alaisuudessa. Molemmissa maissa tulee kuitenkin jatkossa olemaan oma viestintäpäällikkö, ja he tekevät läheistä yhteistyötä sekä keskenään että Tanskan pääkonttorin viestintätiimin kanssa.

Suomen viestintäpäällikkönä pääset vastaamaan kokonaisuudessaan paikallisesta viestintästrategiasta ja sen toteuttamisesta, sisältäen mm. seuraavia tehtäviä:

  • lehdistötiedotteiden identifiointi ja kirjoittaminen
  • JYSKin ja lehdistön edustajien välisenä linkkinä toimiminen sekä henkilöstön valmentaminen lehdistön edustajien kanssa toimimiseen
  • sisällön tuottaminen eri alustoille – tekstiä, kuvia ja videoita
  • sosiaalisen median sisällön tuottamiseen osallistuminen sisäisesti ja ulkoisesti
  • sisäisen viestinnän kehittäminen sekä tarpeen mukaan henkilökunnan kouluttaminen sisäisessä viestinnässä
  • kriisiviestintä
  • päivittäinen mediaseuranta
  • JYSK Suomen johtoryhmän ja muiden osastojen tukeminen viestintään liittyvissä asioissa.

Lisäksi vastaat JYSK Suomen vastuullisuustyöstä ja osallistut työnantajakuvan kehittämiseen yhdessä HR:n kanssa sekä PR-tapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen yhdessä markkinointipäällikön kanssa.

Toivomme, että sinulla on kokemusta journalismin parista, viestintätoimistosta tai yritysviestinnästä. Olet taitava tarinankertoja ja tiedät, miten jutun aiheita löydetään ja miten ideoista luodaan laadukasta, valmista sisältöä jaettavaksi eri kanaviin. Jotta viihtyisit roolissasi, arvostat luovan sisällön tuottamisen lisäksi strategisten kysymysten parissa työskentelyä. Erityisesti haemme kuitenkin ihmistä, joka nauttii tiimityöskentelystä, ihmisten kohtaamisesta, yhdessä sparrailusta ja verkostojen rakentamisesta niin sisäisesti omassa organisaatiossa kuin ulkoisesti asiaankuuluvien toimittajien ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Viestinnän ammattilaiselta odotamme luonnollisesti myös sujuvaa ja huolellista kommunikointia suomen kielellä. Kansainvälisessä organisaatiossamme toimimisen edellytys on lisäksi hyvä kirjallinen ja suullinen englannin kielen taito.

Suomen lisäksi JYSK toimii 50 maassa ja meillä on yli 3100 myymälää. Viestintäpäällikkönä raportoit suoraan Ruotsin ja Suomen yhteiselle maajohtajalle, mutta olet myös samanaikaisesti osa vahvaa kansainvälistä viestintätiimiämme, jossa on kollegoita muista Euroopan maista sekä JYSKin kansainväliseltä viestintäosastolta Tanskassa. Ja vaikka sinun työpisteesi sijaitseekin Suomen pääkonttorilla Vantaalla, on tärkeää, että tunnet myös myymälöidemme toimintaa ja sinulla on hyvä yhteys kaikkiin myymälöihin ympäri Suomen.

JYSK on kasvava kansainvälinen yritys, jolla on Suomessa 93 myymälää ja noin 800 työntekijää. Olemme tunnettu maanläheisyydestä ja kilpailullisuudesta sekä avoimesta ja yhteisöllisestä kulttuurista. Sekä yritys että työntekijät haluavat kehittyä ja ottavat vastaan mielellään uusia haasteita. JYSK myös tarjoaa uusia haasteita kyvykkäille työntekijöilleen, ja monet kollegamme ovatkin edenneet urallaan organisaatiossa myös kansainvälisesti.

Kiinnostuitko?

Jos sinulla on mielessäsi kysymyksiä tehtävästä, lisätietoja antaa Mercuri Urvalissa Sanja Hovilainen, puh. 040 754 8107. Kaikki hakemukset ja yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti.

Hakemuksesi voita jättää osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-16684. Liitä mukaan englanninkielinen CV:si sekä vapaamuotoinen kuvaus osaamisestasi ja motivaatiostasi palkkatoiveineen viimeistään 12.6.2022.

Kyseessä on sama tehtävä, josta ilmoitimme tammikuussa. Hakuprosessi keskeytettiin tuolloin alkaneiden organisaatiomuutosten vuoksi ja käynnistettiin nyt uudestaan tarkennetulla profiililla. Jos olet hakenut paikkaa alkuvuodesta, sinun ei tarvitse toimittaa hakemusta uudestaan, sillä pidämme sen automaattisesti mukana.

 

JYSK on tanskalainen, vuonna 1979 perustettu perheyritys, jolla on yli 3 100 myymälää ja 28 500 työntekijää ympäri maailman. Suomessa yritys on toiminut vuodesta 1995 alkaen, nykyisin 93 modernissa myymälässä ympäri maan, tuoden hyvät tarjoukset kaikkien saataville. JYSKin visiona on olla kaupan alan menestynein ketju sekä halutuin työpaikka.

Vastuullisuus on tärkeä osa JYSKin toimintaa. Yritys on taloudellisesti vakaa ja toimii vahvojen arvojen perusteella. JYSK on sertifioidusti yksi Suomen parhaista työnantajista.

JYSK Suomen tulos oli viimeksi päättyneen tilikauden (2020/2021) osalta yhtiön kaikkien aikojen paras. Tilikauden 2020/2021 JYSK Suomen liikevaihto oli 182 M€ ja liikevoitto 25 M€. Liikevaihto kasvoi edellisestä vuodesta 7 % ja liikevoittoa kertyi 14 % liikevaihdosta.

Konsernitason kokonaisliikevaihto oli 4,4 miljardia euroa, jossa kasvua on 7 %, ja liikevoitto 610 miljoonaa euroa, jossa kasvua on 21 %.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

COMMUNICATIONS MANAGER

JYSK Finland Oy / co Mercuri Urval
Vantaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 13.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
20 - 49 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti