Skip to main content

Concept Manager

Haluatko olla mukana rakentamassa kanssamme ketterämpää arkea? Oletko tarkka ja nautit työskentelystä useiden eri tietolähteiden kanssa, yhdistäen helposti sisältöjä toisiinsa? Innostutko työskentelytapojen ja prosessien tehostamisesta? Oletko utelias näkemään, miten tietoja ja asiakkaiden tarpeita voidaan jäsentää?

Olisitko sinä meidän uusi Concept Manager Pricing Management -tiimiin?

Concept Managerina työskentelet järjestelmien avainkäyttäjänä sekä pääset vaikuttamaan ja tekemään palveluistamme helpommin lähestyttäviä ja ymmärrettävämpiä. Sinulla on keskeinen rooli uusien konseptien ja palveluiden luomisessa, kehittämisessä ja käyttöönotossa. Tämän lisäksi pääset parantamaan valmiuksiamme kohti tehokkaampaa, joustavampaa ja ennakoivampaa hinnoitteluprosessia.

Pääasialliset työtehtävät:

  • Työskentelet järjestelmien avainkäyttäjänä, tehden työtä tiiviissä yhteistyössä talouden ja hinnoittelun, myynnin, tieto- ja viestintätekniikan tiimien sekä sidosryhmien kanssa
  • Työkalujen käyttöönotto uusille ja nykyisille hinnoittelutuotteille ja -palveluille
  • Konseptitarjonnan ja prosessien parantaminen ja tuki laajemmalle sidosryhmäyhteisölle
  • Hinnoittelumallien kehittäminen ja hallinta
  • Tarjouksiin/hintoihin/alennuksiin/volyymiin liittyvän tiedon louhinta ja analysointi

Tunnistatko itsesi tästä?

  • Tunnet talous- ja myyntihallintoon liittyvät ICT-työkalut, SAP Hana/BRIM -osaaminen
  • Olet Excel-asiantuntija, jolla on käytännön kokemusta relaatiotietokannoista ja BI-työkaluista, mieluiten PowerBI:stä. SQL- ja DAX-osaaminen katsotaan eduksi.
  • Pystyt syntetisoimaan suuria tietokokonaisuuksia ja soveltamaan analyyttisiä kehyksiä oivallusten saamiseksi
  • Kyky viestiä havainnoistasi ja ideoistasi vakuuttavasti ja pyrkiä siten vaikuttamaan myönteisesti myyntiin, kannattavuuteen ja liiketoimintaan kokonaisuudessaan
  • Kyky tehdä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa ja varmistaa, että toimintamme tuottaa arvoa asiakkaillemme
  • Analyyttinen ja käsitteellinen ajattelutapa sekä vahva liiketoimintaosaaminen
  • Sujuva suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito
  • Muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä
  • Sinulla on maisterin tutkinto soveltuvalta alalta

Hakijan matka

  • Ensimmäinen tapaaminen: Tapaat tiimisi esihenkilön Juho Vuorisen. Tavoitteena on, että tutustumme sinuun, millainen olet, millaista työkokemusta sinulla on ja mikä sinua motivoi. Tämä on myös tilaisuus tutustua tarkemmin työtehtävään ja Postiin.
  • Toinen tapaaminen: Soveltuvuusarvioinnin jälkeen toinen tapaaminen ja Postiin tutustumista.

Olisitko sinä uusi kollegamme? Lähetä meille ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 28.8. mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, lisätietoja paikasta antaa Head of Revenue and Pricing management Juho Vuorinen: [email protected] tai puhelimitse 25.8. klo 13-14, +358 50 5329752.

We handle and deliver the logistics of nearly everything – e-commerce parcels, heavy freight items, postcards or love letters – on your terms! Posti is evolving and its transformation is built by a diverse pool of professionals from postal employees to artificial intelligence experts. In a big company, the range of possibilities is huge. Make Posti your next big opportunity – join us to create the future Posti!

Posti vaikuttavuus

Posti synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Posti synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja pienhiukkas- ja kemikaalipäästöihin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Posti

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Posti Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti