Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

DNA Asiakasneuvoja

Haemme asiakasneuvojaa DNA Kaupan Asiakaspalveluun Ouluun. Kyseessä on määräaikainen työ 31.8.2022 saakka, jossa voi olla mahdollisuus jatkaa tarpeen mukaan määräaikaisuuden jälkeenkin.

Asiakasneuvojan tehtävänä on vastata DNA Kaupan myymälöiden sekä puhelinpalvelukeskusten tulevista asiakaspuheluista sekä kirjallisista töistä. Asiakasneuvojalta odotetaan aktiivista, tavoitteellista ja asiakaslähtöistä otetta työhön. Aikaisempi kokemus DNA:n palveluista ja tuotteista katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta myös:

· erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja reipasta asennetta

· hyviä asiakaspalvelutaitoja

· aitoa kiinnostusta asiakaslähtöiseen myyntityöhön

· hyvää paineensietokykyä

Annamme tarvittavan koulutuksen työtehtäviin ja mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen.

Tarjolla on mielenkiintoinen työ viihtyisässä työympäristössä, DNA Kaupan asiakaspalvelun loistavassa tiimissä!

Kiinnostuitko? Hae paikkaa heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Hae paikkaa viimeistään 31.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: valtteri.honka@barona.fi, +358505690072

DNA Kauppa Oy

DNA Puhelinpalvelukeskukset ovat DNA Kauppa Oy:n alaisia telemarkkinointiyksiköitä. DNA:n omien puhelinpalvelukeskusten ydinajatus on erottua puhelinmarkkinointimassasta laadukkaalla, ammattitaitoisella ja asiakaslähtöisellä toimintamallilla sekä taata erittäin tasokas palvelutaso.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

DNA Asiakasneuvoja

Barona
Oulu
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus