Skip to main content

Haemme prosessiteollisuuden asiakasyritykseemme Satakuntaan EHS Manageria vakituiseen työsuhteeseen. Toivomme, että voit aloittaa työskentelyn viimeistään helmikuussa. Rekrytointikumppanina toimii Barona Engineering, tehtävässä rekrytoidut asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen.

EHS Managerina päätehtäväsi on vastata suunnitteilla olevasta laitoksesta niin, että projekti etenee täysin määräysten mukaan. Lisäksi EHS-järjestelmän ja -dokumentaation (ympäristö, terveys ja turvallisuus) käyttöönotto ja valvonta kuuluvat tehtäviisi. Jatkuva parantaminen on yrityksen toimintatapojen ytimessä, joten EHS Managerina EHS-suorituskyvyn säännöllinen mittaaminen ja raportoiminen projektijohdolle sekä urakoitsijoiden ja työntekijöiden kouluttaminen kuuluvat tehtäviisi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • soveltuvaa teknistä koulutusta

  • vähintään viiden vuoden kokemusta teollisuudesta ja/tai vastaavista tehtävistä

  • hyvää EHS-lainsäädännön tuntemusta, erityisesti Suomen osalta

  • kokemusta viranomaislupaprosesseista

  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle kiinnostavan toimintaympäristön rakentuvassa laitoksessa, sekä kokeneiden kollegoiden verkoston. Tehtävä on itsenäinen ja haastava, pääset vaikuttamaan kansainvälisessä toimintaympäristössä laadukkaiden tuotteiden parissa.

Hae tehtävää heti – haastattelut käynnistyvät jo hakuajalla!

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineeringin Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.

Hae paikkaa viimeistään 24.01.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: kristiina.vormala@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

EHS Manager

Barona Teollisuus
Tampere
Turku
Pori
Rauma
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Teollisuus
Espoo
Barona Teollisuus
Espoo
Barona Teollisuus
Sastamala
Barona Teollisuus
Tampere