Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Erikoisohjaaja (ID 6914)

Jos koet omaksesi työn, missä pääset työskentelemään asiakkaiden yksilöllisyyttä kunnioittaen niin tervetuloa Etevaan!

Haemme erikoisohjaajaa Hämeenlinnan kehitysvammapsykiatrian yksikköön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Erikoisohjaajan rooli työyhteisössä on vahvistaa psykiatrista ja neuropsykiatrista osaamista. Työ sisältää välitöntä asiakastyötä, vastaat omalta osaltasi perustehtävän sujuvuudesta ja toiminnan arvioinnista sekä kehittämisestä. Toimit osana moniammatillista työryhmää. Omaat valmiuden oman työsi ja työnkuvasi kehittämiseen.

Tehtävään vaaditaan syventävää psykiatrista tai neuropsykiatrista koulutusta. Tehtävässä tarvitaan vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, rakentavaa työotetta ja rohkeutta työskennellä haastavasti käyttäytyvien asiakkaiden kanssa. Eduksi katsomme kokemuksen erityisryhmien kanssa työskentelystä ja päihde- tai mielenterveystyöstä. Voit olla kuitenkin myös uusi kehitysvamma-alalla. Työ on jaksotyötä. Voit tutustua yksikön hoitajan työhön tästä videosta: https://www.youtube.com/watch?v=QKmEZeDRWMQ

Meillä sinua odottaa ammatillinen ja yhteistyökykyinen työyhteisö. Tarjoamme hyvän tuen arjen työhön. Panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, täydennyskoulutukseen, työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Tutustu tarkemmin Etevan henkilöstöetuihin kotisivuillamme: https://www.eteva.fi/meille-toihin/tyopaikka-harkinnassa/henkiloston-hyvinvointi/

Tehtävän kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, soveltuva lisäkoulutus ja riittävä työkokemus Tehtäväkohtainen palkka on 2.557,65 e/kk, noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta ja käytämme 6 kk koeaikaa. Valitun on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto 1 kuukauden sisällä työsuhteen alkamisesta. Hygieniaosaaminen tulee osoittaa. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki- ammattihenkilörekisteriin. Toivomme myös, että sinulla on käytössäsi henkilökohtainen sote-ammattikortti. Eteva on savuton ja hajusteeton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Riikka Ahtila, puh. 040 304 8104. Hakuaika on 30.9. - 10.11.2021 kello 15.00. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisenä. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Paikka täytetään hakuprosessin aikana sopivan henkilön löydyttyä, joten toimita hakemuksesi nopeasti.

Eteva kuntayhtymä on Suomen suurin vammaisalan osaamiskeskus. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja palvelujamme käyttää vuosittain noin 1 600 asiakasta. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella. Kehitysvammapsykiatrisia palveluita tarjotaan Keravalla, Hämeenlinnassa ja Lahdessa. Toimintayksiköt tarjoavat kehitysvamma-alan vaativaa palvelua suunnitellusti ja kriisitilanteissa eri ikäisille asiakkaille jaksotyyppisesti.

AVAINSANAT: lähihoitaja sosionomi nepsy erikoisammattitutkinto

WWW-osoite: http://www.eteva.fi
Yhteystiedot: palvelupäällikkö Riikka Ahtila, puh. 040 304 8104
Työpaikan osoite: 13100 HÄMEENLINNA
Palkkaus: kunta-alan sopimusten mukainen
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 10.11.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: Hakuaika on 30.9. - 10.11.2021 kello 15.00. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisenä. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Paikka täytetään hakuprosessin aikana sopivan henkilön löydyttyä, joten toimita hakemuksesi nopeasti.
Ilmoitus jätetty: 30.09.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 10981502

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Erikoisohjaaja (ID 6914)

Hämeenlinna
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 08.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Henkilöstöpalvelu Heimo
Pirkanmaa
Samla Capital Oy
Tampere