Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

FINANCIAL CONTROLLER

Sinä kehittämishaluinen Financial Controller!

Nykyisen tehtävän haltijan siirtyessä tiiminvetäjäksi, haemme Financial Controlleria kehittämään ulkoisen laskennan prosesseja ja järjestelmiä.

Toimit Instru Optiikka Oy:ssa taloushallinnon ulkoisen laskennan tiimissä (yht. kuusi henkilöä) haastavissa asiantuntijatehtävissä. Olet avainhenkilönä ulkoisen laskennan organisaatiossa ja työskentelet aktiivisella otteella taloushallinnon prosessien ja järjestelmien kehittämisen sekä IFRS- ja FAS-raportointiin liittyvissä vastuissa. Raportoit Finance Managerille ja päätoimipaikkasi sijaitsee Espoon Leppävaarassa uusissa tiloissa.

Tehtävät ja vastuualueet:

  • Osallistut keskeisessä roolissa taloushallinnon järjestelmien ja prosessien kehitystyöhön Finance Managerin ohjauksessa.
  • Lisäksi toimenkuvaasi kuuluu FAS- ja IFRS-raportoinnin analyysit ja seuranta sekä raportointiin osallistuminen.
  • Roolisi sisältää myös jonkin verran rutiininomaisia tehtäviä ja toimit myös pääkirjanpitäjän varahenkilönä.
  • Toki vastuualueita voidaan mahdollisuuksien mukaan muokata myös osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaisesti.

Toivomme sinulta:

  • Koulutustaustaa KTM (laskentatoimi) tai tradenomi (taloushallinto)
  • Työkokemusta vähintään 3-5 vuotta, mielellään vastaavan kaltaisista tehtävistä (kirjanpitokokemus sekä kokemus talouden prosessien ja järjestelmien kehittämisestä tärkeintä)
  • Hyvää FAS-osaamista, IFRS-perusteet tai syvempi osaaminen katsotaan eduksi
  • Oma-aloitteisuutta, proaktiivisuutta, kykyä itsenäiseen työhön ja vastuunottoon, erinomaisia yhteistyötaitoja, sujuvaa suullista ja kirjallista viestintää suomeksi ja englanniksi, hyviä Excel-taitoja
  • Kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, kehityshalukkuutta, kiinnostusta prosessien ja järjestelmien kehittämiseen
  • Reipasta ja aktiivista otetta, kykyä kestää toimintaympäristön muutoksia ja dynaamisuutta, ”tuot eloa ja energiaa tiimiin”

Tarjoamme vastuullisen tehtävän mielenkiintoisella alalla, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa selkeästi työhösi ja kehittää koko ulkoisen laskennan toimintaa vastaamaan tulevaisuuden tarpeita. Tehtävän vastuita voidaan muokata osaamisesi ja motivaatiosi mukaan.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Juha Laurila, puh. 044 975 7848. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si osoitteessa www.mercuriurval.fi (viitenumerolla FI-16226) viimeistään 1.8.2021.

Me Instru Optiikka Oy:ssä tarjoamme sinulle mahtavan työyhteisön, joka suuresta koostaan huolimatta toivottaa kaikki uudet työntekijät lämpimästi tervetulleiksi. Olemme perinteinen ja vakaa työnantaja, jonka toimintaa ohjaa halu toimia markkinoiden johtavana näönhuollon ammattilaisena ja asiakkaiden ykkösvalintana. Me olemme osa maailmanlaajuista GrandVision -ryhmää, joka mahdollistaa kansainvälisen yhteistyön ja mielenkiintoiset urapolut. Olemme maamme markkinajohtaja, ja meille on sydämen asia löytää asiakkaan jokaiseen elämäntilanteeseen sopivat näkemisen ratkaisut. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti