Skip to main content

Frontend Architect, Alma Media

Haluatko olla rakentamassa autoalalle täysin uutta myyntijärjestelmää, jossa näkyy sinun oma kädenjälkesi? Haluatko kehittää omaa tuotetta pitkäjänteisesti ja hyödyntää työssäsi moderneja teknologioita?
Haemme Alma Medialle Frontend Architectia autoilun digitaalisiin palveluihin vakituiseen työsuhteeseen joko Tampereelle tai Helsinkiin.

Alma Consumerin autoalan sovelluskehitysyksikkö on perustettu alun perin jo vuonna 2001. Alman toimittamia järjestelmiä on käytössä 500 autoliiketoimipisteessä Suomessa ja niiden kautta tehtiin viime vuonna 150.000 autokauppaa.

Frontend Architectina pääset kehittämään ja rakentamaan Alma Autoilun DMS-järjestelmiä (Dealer Management System). Autokauppa on digitaalisessa murroksessa ja tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus olla mukana rakentamassa uutta myyntijärjestelmää alan johtavien toimijoiden kanssa.

Tehtävässä menestymiseksi toivomme sinulta löytyvän osaamista seuraavista:

  • Kokemusta verkkopalveluiden kehittämisestä ja suunnittelusta (esim. TypeScript, Angular) jatkuvan kehittämisen toimintatapoja hyödyntäen
  • Kokemusta ohjelmistojen kehittämisestä hyödyntäen AWS:n tarjoamia ratkaisuja
  • Viestit selkeästi niin suomeksi kuin englanniksi ja toimit luontevasti kumppaneiden kanssa
  • Haluat ymmärtää ja jakaa ymmärrystä
  • Sitoutuneisuutta pitkäjänteiseen kehittämiseen
  • Positiivista, rohkeaa ja eteenpäin vievää asennetta

Rooli tarjoaa sinulle Almalla:

  • Tehokkaan ja ammattitaitoisen tuotekehitysorganisaation kehitystiimin ja arkkitehtiheimon ympärillesi
  • Vankan autoilun toimialan kokemuksen ja ymmärryksen tueksesi
  • Pienen organisaation hyvät puolet isossa, turvallisessa ja vakaassa yhtiössä
  • Mahdollisuus jatkuvaan ammattitaidon kehittämiseen ja uusien teknologioiden hyödyntämiseen

Alma Autoilu tarjoaa monipuolisia haasteita kokeneemmalle konkarille ja mahdollisuuden tehdä töitä viimeisimpien AWS-teknologien parissa. Alma Medialla on Suomessa yli 100 kehittäjää, ja tämä devaajayhteisö yhdessä koulutusten ja konferenssien kanssa tuo tukea tekemiseen sekä antaa mahdollisuuksia urallasi kehittymiseen. Ohjelmistotuotetalona Almalle on tärkeää markkinoiden parhaiden verkkopalveluiden tuottaminen ja niiden jatkuva kehittäminen yhdessä huippuosaajien kanssa. Tulet saamaan käyttöösi huipputyövälineet sekä viihtyisät työtilat joko Tampereella tai Helsingissä.

Käy kurkkaamassa miksi Laurin mielestä kannattaa tulla Almalle töihin:

https://www.youtube.com/watch?v=LVaOCYX8zyU

Lauri on nykyään Alman asumisen palveluiden Lead Frontend Software Developer.

Lisää Alma Mediasta:

https://almamedia.dev/

Edistämme rekrytointiprosessia haastatteluiden osalta jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa 30.9. - 28.10. klo 11-13 välisenä aikana Maarja Saar (etunimi.sukunimi (at) barona.fi, +358 44 4602 024).

Hae paikkaa viimeistään 28.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: maarja.saar@barona.fi, 044 4602 024

Alma Media Suomi Oy

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Rakennamme kestävää kasvua mediasta palveluihin tarjoten sisältöjä ja palveluja, jotka hyödyttävät käyttäjiä arjessa, työssä ja vapaa-ajalla. Suomessa tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com, Nettiauto sekä Nettimoto. Rekrytointipalvelujamme ovat muun muassa Tšekissä prace.cz ja jobs.cz, Slovakiassa Profesia.sk sekä Kroatiassa mojposao.net.

Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat johtavat asumisen ja autoilun markkinapaikat, talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia sekä sisältö- ja datapalvelut ammattilaisille ja yrityksille. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona IT on johtava IT-alan työelämän asiantuntija – työllistämme vuosittain jo yli 1000 IT-alan asiantuntijaa asiakkaillemme. Tehtävämme on rakentaa, kehittää ja uudistaa työelämää löytämällä yrityksille oikeat osaajat sekä osaajille oikeat haasteet, heille sopivissa yrityksissä. Haluamme olla IT-alan paras sparraaja työelämässä ja tavoitteemme on auttaa sinua kehittymään urallasi haluamaasi suuntaan.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Frontend Architect, Alma Media

Barona IT
Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 12.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus