Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Henkilönostimien huoltohenkilö

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme vakavaraiselle ja luotettavalle asiakasyrityksellemme Vantaalle henkilönostinten huoltohenkilöä.

Työtehtäviisi kuuluu henkilönostinten huolto, korjaus -ja asennustyöt. Tehtävässä suoriutumisen pääelementti on reipas asenne ja aktiivinen työote.

Työtehtävään koulutetaan, mutta toivomme hakijoilta jo hieman kokemusta työskentelystä mekaniikan tai sähkö/automaation saralta. Voit olla myös etsimämme henkilö, jos omaat esimerkiksi kokemusta autojen tai moottroipyörien huoltotöistä esim. vapaa-ajan harrastusten parista.

Arvostamme ennen kaikkea reipasta ja iloista asennetta työntekoon sekä rehtiä otetta.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Töitä on tiedossa pitkäksi aikaa ja tämä on sinulle myös hyvä mahdollisuus rekrytoitua työsuhteen aikana suoraan asiakasyritykseen vakityösuhteeseen.

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Seljas Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5109, tommi.seljas@hpheimo.fi

Henkilönostimien huoltohenkilö

Vantaa
Muu koulutustaso

Julkaistu 31.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus